Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1093
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turkcell Superonline Fiber internet kopma sorunu
C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 18.10.2019 dan beri fiber internetim sürekli kopuyor. Modem sanki arka düğmeden resetliyor gibi fabrika ayarlarına dönüyor. Arıza kaydı oluşturuyorum sürekli tamamlandıya çekip duruyorlar. cumartesi pazarı evde internetim sürekli koparak geçirdim. Akşamları iş çıkışı online oyun keyfim vardı kaç akşamdır sıkıntı yaşıyorum ve sorunumu çözmüyorlar nasıl bir yol izlemeliyim. Hem hizmet veremiyorlar hemde cayma bedeli de 600 tl nin üzerinde çıkartıyorlar. En son talebi otomatik ip aldığı için tamamlandıya çekmişler.
sorunumun videosunu da çekip attım youtube ye
https://www.youtube.com/watch?v=DLkhQ9NvAn8

< Resime gitmek için tıklayın >



D
4 yıl
Yarbay

modemin durumuna bak... restart ediyorsa bu yerden anlarsın...

< Resime gitmek için tıklayın >



C
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Modem sürekli kendini sıfırlıyor. Modem arayüz şifrem kablosuz bağlantı adı ve şifresi sürekli default hale geliyor. Artık sıkıldım değiştirmiyorum şifreleri. Sorunumu çözmüyorlar açtığım talepleri kapatıyorlar sanki sorun çözülmüş gibi. Btk ya mı şikayet etsem acaba ? yoksa modemi kırdım gelin ücretli değiştirin diyip gelince arızalı modem bu kontrol edin mi desem ? İnsanlıktan anlamıyor bunlar yoksa arayıp çağrı merkezini küfür mü etsem çözerler mi sıkıntı mı acaba



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.