Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
941
Tıklama
1
Öne Çıkarma
KGM rezaleti
R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2017 tarihinde 4 tane hgs den ceza yemişim. Bu cezalar 2018 kasım tarihinde ceza tutanağı olarak elime geçti bence direk olarak bu cezaları ödedim. Yıl 2019 ekim aracımı satarken noterde aracın cezası olduğu söylendi. Cuma günü alıcı ile anlaştık para mı eft ile yolladı Cuma akşam 17:30 da anca notere gittik ve ceza olduğu için satış yapamadık. Bu ne cezası olarak araştırdım bir baktım ödediğim ceza hala daha sistemde durmakta. Cuma akşamından bugüne uğraşıyorum. Adamlar alay eder gibi evet paranız gözüküyor cezayı kaldracağız diyor ama kaldırmıyorlar. Bir cezayı kaldırmak ne kadar zor olabilir ki ? Adam cuma günü parasını bana yolladı arabayı adama verdim mecburen devrini bunlar yüzünden yapamıyorum. KGM inatla cezamı kaldırmıyor. Hem alan vatandaşı hem satan vatandaşı mağdur etmekte üstlerine yok.



A
5 yıl
Yarbay

Aynısı geçen sene başıma geldi.Aracın son 6 aylık MTV vergisini ve 1 ay önce yazılan park cezasını ödememe rağmen noterde her 2side ödenmemiş gözüktü.

Mecbur bi daha ödedik.Ondan sonra 2 defa ödediğime dair belgeleri alarak vergi dairesine gittim geri ödeme aldım.

Benim şansıma saat daha 2-3 falandı.Bazısı sırf bu yüzden kıllanıp almaktan vazgeçiyor arabayı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Adam bana öde de demiyor vergi dairesine gittim paranız emanette kalmış dedi. Şu numarayı arayıp söyleyin düzeltirler dedi ne düzeltme var ne birşey. Yazık ki bu kişiler devlet memuru ve yatarak maaş alıyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @AsiretinMarjinalCocugu
D
5 yıl
Yarbay

hgs zaten sakat doğmuş bir projeydi, bazı kişileri zengin etmek için sorunsuz çalışan ogs sisteminin yanına bir de bunu yamadılar, 40 lira depozito ödememek için gidip hgs alanların çoğu geçişlerden şikayetçi, ogs alalı neredeyse 20 sene oldu hiç geçiş sıkıntısı yaşamadım...



P
5 yıl
Yarbay

Aracın benden önceki sahibinin 4 tane kaçak geçişi gözüküyor. Ancak alım satımda karşımıza çıkmadı.

HGS müşteri temsilciside ceza senin olmadığı için sorun yok diyor. İlginç bir durum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

kgm ayrıca telefonlara da bakmıyor. Benzer olayı yaşadım, 1 sene önceki geçiş cezası tam 12 ay sonra elime ulaştırıldı, gecikme faizi vs bi dünya ödeme çıktı. Bilgi almak için defalarca aradım, beklemeye alınıyorsunuz o kadar.

bi kere bağlandım, dilekçe verin dediler, nasıl vereceğiz dedim fax çekin dediler. fax çalışmıyor :) mail attım cevap yok. 4 sene oldu...



P
5 yıl
Yarbay

Plaka aynı mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PatlıcanMusakka
P
5 yıl
Yarbay

Evet aynı. HGS müşteri temsilcisi borç önceki sahibinin adına olduğu için benimle ilgili bir problem olmadığını söylüyor.

Aynı şekilde plakaya önceki sahibinin adına 2017'de hız ihlalinden ceza yazılıp 2018'de teblig edilmiş ve ödenmemiş olarak gözüküyor. Ama alım satımda bir sıkıntı olmadı.




Bu mesajda bahsedilenler: @parker48
D
5 yıl
Yarbay

1-2 ay önce hatalı dönüşten ceza yedim, polis dururup ceza makbuzunu yazdırdı verdi.
1 hafta sonra ödemesini garanti internet bankacılığından beyanlı ödedim.
Geçenlerde internet vergi dairesinde(https://intvrg.gib.gov.tr/) bir işim vardı, tesadüfen borcun hala aktif olduğunu gördüm.
Dilekçelerim diye bir kısım mevcut, buraya ödediğim banka dekontunu ve sorunumu yazdım, 2 gün sonra ceza kayboldu.
Direk buradan ödesem bu sorunu yaşamayabilirdim.

Özet:https://intvrg.gib.gov.tr/ bu siteyi takip edin :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.