Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
*ALINIK* Zotac GTX 1080 Ti Extreme veya Extreme Core Edition
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Alınık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
Kondisyon : #Sıfır
S
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 *ALINIK* Zotac GTX 1080 Ti Extreme veya Extreme Core Edition
Arkadaşlar eski kartim olan ve çok değer verdiğim bi arkadaşimin ricasi üzerine kendisine sattiğim Zotac GTX 1080 Ti Amp! Extreme veya Extreme Core Edition ekran kartini tekrar Almak için ariyorum.. Eski bir kullanicisi olduğum için ederini giderini çok iyi biliyorum Mantıklı fiyat tekliflerinizi bekliyorum..

ÖNEMLİ: SADECE ve SADECE Zotac GTX 1080 Ti Amp Extreme veya Extreme Core Edition alinacaktir, başka marka başka model ürünlerle İlgilenmiyorum o yüzden bende evga var bende MSI var Asus var gibisinden şeyler yazmanizin anlami yok, İstediğim dışında başka marka model kartlarla ilgilenmiyorum.. Mining yapilmiş ölüsü çikarilmiş kartiniz sizin olsun bana Temiz sorunsuz bir kart lazim.. Ürün istanbul Avrupa yakasinda olmali ürünü inceleyip alacağim.. Teşekkürler..
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.