Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1340
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Microsoft EDGE - YouTube Problemi Hk.
N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Laptop kullanıcısıyım, Windows 10'da en iyi kaydırma, sürükleme, açılış vb. işlevsel işlemleri en iyi EDGE yaptığını görüyorum (fare imleç kaydırma buna en büyük örnek)
Fakat YouTube kullanımında inanılmaz bir kasma oluyor, bu genel bir durummuş resmen kasıtlı gibi diyeibliriz. (SSD mevcut bilgisayarımda PC donanımı ile alakalı değil)

Bunun önüne geçme şansımız var mı acaba?
Teşekkürler.



D
5 yıl
Yarbay

chrome yada opera kullanırsan veya firefox kullanırsan sorun biter... edge kullanma onu sadece cahiller kullanır...



İ
5 yıl
Er

Aslında haklısınız ama cahillik lafı sanki güzel durmuyor
Ek olarak edge yığınla açığı bulunan bir tarayıcıdır da :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
5 yıl
Er

Bence firefoxa geç
Açık kaynak_ bir yığın eklenti_çoklu platform ve en önemlisi ram ile beslenen bir chrome değil :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Noix~
N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sana fikrini soran oldu mu? 90'lı yıllarının sonundan beri aktif olarak bilgisayarın her türlü varyasyonunu kullanmış biriyim, arada değişim gerekir.
Burada cahil derken kendine derken kendine dediğini düşünüyorum.
Burada ciddi bir arkadan engellenme mevcut, EDGE Microsft'un kendi tarayıcısı, savunmuyorum iyi olduğunu da düşünmüyorum fakat touch bar en güzel burada kullanılıyor.

Fakat YouTube'de video izlerken sürekli, bu videoyu Google Chrome'den izleseniz daha iyi olur? diye sorup duruyor. Adeta Google tarafından YouTube'nin verimli kullanılmasının önüne geçilmiş. Bu bazı kodlar ile önüne geçilebiliyor fakat başka bir çözümü var mı diye, hem kendime bir katkı, hemde arada farklı kullanıcı deneyimi yaşamak için sordum.

Ama senin gibi cahiller, ancak böyle yorumlar yaparak bu forumda tutunabiliyor. Burası Konu Dışı mı?

Şimdi gelip şey diyebilirsin, ama ben sana cahil demedim hocam, kullananlar ancak cahil olur vs. diye çevirip hatta beni şikayet edip forumdan 7 gün çizik yememi sağlayabilirsin, ama buna rağmen bu laf dokundurmadan sebep olarak bu yorumları sana yapmak istedim!

Biz bilmiyorduk sanki, eklenti bolluğu olan Chrome kullanmayı, ya da Chromia tabanlı Opera'nın az Ram kullanımı ile kullanıcı deneyimi tatmayı, ya da daha az tüketen Vivaldi'yi kullanmayı. Ya da eskinin mazisi ve kıralı Firefox kullanmayı. Bir siz biliyorsunuz, sorduğumuz sorudan alakasız yorum yapmayı. Bilmiyorsan, fikir beyan etme.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.