Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şüpheli İlanlar
İ
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba.

Malum siteden veya diğer platformalarda zaman zaman ikinci el ve sıfır ürünler alıyoruz. Bu alımlarda ve satımlarda yanıldığımız zamanlar olabiliyor. Bu gibi tatsız durumların önüne geçebilmek için böyle bir başlık açma ihtiyacı hissettim. Daha önce açılmışsa eğer başlık taşınabilir.

"Şüpheli" olarak adlandırıp yanıldığımız ilanlar da olabilir. Sizler de şüpheli gördüğünüz, paylaşmak istediğiniz ilanları buraya ekleyebilirsiniz.

Şahsım adına farkettiğim, araştırmalarım sonrasında orijinal HOYA olmadığına %90 kanaat getirdiğim şüpheli ilan için bir örnek:
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-hoya-77mm-cpl-circular-polarize-slim-filtre-723231797/detay/

< Resime gitmek için tıklayın >

Dilerseniz şuradaki Video yu da inceleyebilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=WUPjdZXy508



E
5 yıl
Binbaşı

Teşekkürler bilgilendirme için.Filtrelerinde,güneş gözlükleri gibi orjinalini bulmak daha zor.



F
5 yıl
Yarbay

Filtre alırken mutlaka amazon.com'da bizzat amazon'un kendi satışını yaptığı modellere bakmakta fayda var. En son kaldırılan gümrük muafiyetleri vb dahil edildiğinde bile buradaki satış fiyatlarından daha uyguna gelebiliyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.