Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
663
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HESAP ARIYORUM ! Zamanın Master'i
O
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar.

Kısacası bir HESAP ARIYORUM eğer yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum hesabını booslatmak isteyen olur onu da yaparım lakin oyunu özledim hikayenin gerisini okumak isteyen aşağıya yazıyorum.

Oyunu betasından beri oynuyor ta ki geçen seneye kadar öncesinde ufak ufak oyundan uzaklaştırma aldım ama oyunun öyle bir sisteme dönmüş ki sizi bir kişi report etse zaten uzaklaştırma alıyorsunuz işte bir hafta ile başladı benim maceram taa ki permanent ban atılana kadar neyse geçen sene ki rankım dia 1 de gitmişti hesap çok keyifli aslında hesabım her şey vardı ama maalesef blizzarda o kadar senenin hukukumuzun bir anlamını olmadığını söyledi ve beni uzaklaştırdı oyundan tamamen halbu ki bu oyun için Türkiye çevresinde yayınlar belli oyuncuları toplamış birisiydi bu oyun sayesinde çok kaliteli insanlar kazanmıştım hayatım da uzun lafın kısası bu oyunu ve benim için her zaman efsane olacak bu oyunda bir hesap arıyorum teşekkürler.



G
4 yıl
Binbaşı

Yeni hesap açıp 1 haftada tekrar D1'den devam edebilirsiniz aslında.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.