Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
726
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Millenicom, müşteri odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi
L
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

180’den fazla ülkede kullanılan ve 1,5 milyardan fazla aktif kullanıcısı olan WhatsApp’ın sunduğu WhatsApp Business uygulaması, şirketlerin müşterileri ile iletişimini daha hızlı sağlamak için tasarlanmış bir uygulama olup işletmeler bu sayede zaman kaybetmeden müşterileri ile iletişime geçebiliyor.



Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR’ın iştirakleri arasında yer alan internet servis sağlayıcısı Millenicom da müşteri ilişkilerini daha da güçlendirmek amacıyla WhatsApp Business uygulamasını kullanmaya başladı.



 



Yaklaşık iki yıldır WhatsApp üzerinden müşterilerine destek veren Millenicom, Whatsapp  Business ile artık çok daha kapsamlı ve verimli bir şekilde bu kanalı kullanarak müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.  



Millenicom’un kategorisine göre müşterilere farklı mesajlar da gönderebileceği bu hizmet ile arıza durumu, fatura bilgilendirme gibi konularda müşteriler mesaj atmak zorunda kalmadan ve beklemeden hızlıca ve kolayca bilgilendirilebilecek.

09.00 – 00.00 saatleri arasında açık olan bu uygulamadan yararlanmak isteyen müşterilerin kullanması gereken numara ise 0539 333 0 333.




Kaynak:

 Haberi Portalda Gör

H
4 yıl
Er

Millenicom 1 ay bedava referans kodu



Kampanya Referans kodu 7707252C



ABONE BİLGİLERİ Hüseyin Özcan

Sorularınız varsa yardımcı olabilirim




T
4 yıl
Yarbay

Evde millenicom ev interneti kullanıyorum, mutlaka hergün kopuyor internet, berbat bir internet sistemi var, çok yakında ayrılacağım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Millenicom üyesiyim interneti kullanamıyorum ve bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Ulaşılamayan tek internet şirketi galiba




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.