Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CORSAIR HS70 7.1 Kablosuz Kulaklık
P
5 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
1
1 CORSAIR HS70 7.1 Kablosuz Kulaklık
Yaklaşık 2 haftadır bende. Fazla kullanamadığım için satıyorum. Telefon kulaklığı bana daha rahat geliyor. Ürünü amazondan refurbished yenilenmiş olarak almıştım. Bana gelen kutusuyla ve faturasıyla birlikte göndereceğim. ! yıl garantisi var. Sıkıntısız kenar jelatinleriyle birlikte duruyor. 10 kere ya takıldı ya takılmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 29 Eylül 2019 Satıldığı Şehir : Konya, Selçuklu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

A
5 yıl
Er

iyi akşamlar hocam son fiyat mıdır? pazarlık yoktur falan yazmamışsınızda özelden belirtirseniz anlaşırız isterseniz. kablosuz sanırım bu benim kulaklığım patladı sol kulağımada bayağı bir rahatsız etti rahmetli olurken :D hayat hep bana vuruyo tekmeyi nedense :D. eğer satılmadıysa ciddi anlaşabiliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Er
Konu Sahibi

hocam fiyat son maalesef yapabileceğim en son fiyatı koydum




Bu mesajda bahsedilenler: @Avartaa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.