Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
928
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 7'den Galaxy S10'a geçilir mi?
J
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle merhabalar, ben 3 yıla yakındır iPhone 7 kullanmaktayım. Daha öncesinde de 2 yıl kadar Galaxy S3 kullanmıştım ve yazılımın sorunları beni kendinden soğutmuştu. Ondan sonra da bugüne kadar iPhone kullanmaktayım. Benim şu andaki sorunum ise iOS'in sürekli aynı kalması. Gelen güncellemelerde dişe değecek bir görsel değişim göremediğim için artık sıkılmış durumdayım. Galaxy S10 çok ilgimi çekmekte. Çok beğendiğim bir telefon oldu. Tek çekincem şu ki Android işletim sistemi hala en son kullanmış olduğum Android 5 gibi hantal ve sorunlu mu yoksa artık çok daha stabil ve kullanılabilir mi? Galaxy S10 alsam sorun yaşar mıyım? Bir de şu dönemde 5G desteklemeyen bir telefon almaya değer mi yoksa beklemeli miyim 5G destekleyen telefonları? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.



T
5 yıl
Yarbay

Ben iphone 7 den note 10a geçtim 2. Günüm. 6 yıldır iPhone kullaniyordum şimdilik memnunum. S10 da note 10 dan çok farklı bir cihaz değil bence memnun eder sizi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Peki hocam bir de şunu merak ediyorum. Benim kullandığım android telefonda hücresel veriyi kullanmadığımda kapatmam gerekiyordu ki şarjım bitmesin. Bu durumda da bildirimleri alamıyordum haliyle telefon cebimdeyken. iPhone aldığımdan beri hep internet açık bir şekilde kullanıyorum ve bu duruma çok alıştım. Acaba android telefonlarda hala interneti kapatmak mı gerekiyor yoksa iPhone gibi mi artık onlar da?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @turcoblanco
C
5 yıl
Yarbay

Yok kapatmaya gerek duymuyorum. S4 kullanırken mobil veri aşırı İnternet harcardı. Şimdi yeni Androidler o derece değil. Tabiki kullandığım tüm telefonlar gibi mobil veri wifi ağıya göre daha fazla batarya harcıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jacktron
G
5 yıl
Yüzbaşı

androidde pilin iyi gitmesini istiyorsanız pil optimizasyonu seçeneğini kullanmalısınız. iostaki gibi agresif çalışmadığı için arka planda uygulamalar pil harcayabilir. yüklediğiniz uygulamaları kontrol edip hangisi arkaplanda çalışıyorsa onu durduracaksınız. bu şekilde en yüksek verimi alırsınız.

uğraşamam diyorsan al ios takıl. ama bence androide şans ver s3 ten sonra çok şey gelişti.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Değerli cevaplarınız için çok teşekkürler. Son olarak şunu öğrenmek istiyorum. S10 serisinde 5G desteği maalesef yok ülkemiz modelleri için. Note modellerinde ise bu destek varmış. Acaba 2020'ye 3 ay kadar varken 5G desteklemeyen bir telefon almak mantıksız bir harcama mı olur? Biraz daha bütçeyi zorlayıp Note 10 almak daha mı mantıklı olur? Note 10 ve Note 10+ arasındaki farkları da bilmiyorum. Onları hiç araştırmadım. Note 10 almak da ne kadar mantıklı olur onu da hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.