Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
3557
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Nintendo Switch lite kullananlar/almayı düşünenler
N
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Başlığı olmadan olmazdı burada 😄

Alan var mı aramızda? Deneyimleri nasıl alanlar yazarlarsa almayı dusunenlere de faydası olur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
5 yıl
Yarbay

Bugün internetten baktım bir kaç firma tarafından satışa başlamış fakat 2000 tl bandında satış yapılıyor, 1500 lira civarı bekliyordum halbuki, bir kaç ay bekler ikinci el olarak 1000 lira civarına alırım diyordum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Garanti sorun değilse almanya ya da japonya amazonundan alınabilir sanki.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Y
5 yıl
Onbaşı

Öncelikle yeni switch modelini amazon amerikadan aldım gümrük ve kargo dahil 370 dolar tuttu 1 hafta içinde sıkıntı yaşamadan elime ulaştı.

Normalde playstation almayı düşünüyordum fakat müfettiş olduğumdan çok fazla şehir dışında bulunuyorum o yüzden switch daha uygun diye onda karar kıldım. Açıkçası switchin donanımından kalitesinden ve oyun çeşidinden çok memnunum 4 saat zelda oynadığım zamanlarda bile cihaz ısınmıyor, ekran boyutu elde duruşu ek aparatları gayet ideal. Asya pazarına yönelik oyunlar ağırlıklı olsa da oyun çeşitliliği çok iyi ve son dönemde çok iyi oyunlar duyuruluyor ayrıca zelda, yonder, luigis mansion 3 gibi oyunların hem grafikleri hem mekanikleri bana hitap ettiği için konsoldan gayet memnunum. Oyun bulma sıkıntısı yaşamıyorum.

Cihaz alınmadan önce nintendo eshopundan size hitap eden oyunların olup olmadığına bakmanızı tavsiye ederim özellikle gerçekçi detaylı grafik isteyenler için beklentiyi karşılamayabilir. Karar vermenizde en önemli etken bu olmalı bence.

Oyun ücretleri steame göre çok fazla fakat cfw veya kardeşlik gibi sistemlerle maliyetleri düşürmeniz mümkün ama ben bunlara başvurmadım.

Sonuç olarak taşınabilir konsola ihtiyacım olduğu için switch benim için rakipsiz fakat gayet memnunum sadece oyun maliyetleri biraz yüksek, yine de şehir dışına çıkmak zorunda olmasam playstationu tercih ederdim.

Bendeki switch lite olmasa da size faydalı olacağını düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_Emir -- 26 Eylül 2019; 10:47:9 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sayın müfettişim çok güzel özetlemişsiniz hayırlı olsun sizin adınıza sevindim. Ben de doktorum ve yaşım 41 eskisi kadar keyif almasam da alışkanlık galiba hala takip ediyorum buraları. 😃 yeni switch & switch lite ikileminde pek çok kişi gibi ben de kaldım. Switch zaten taşınabilirlik düşünülerek tasarlanmış olmasına rağmen şimdi bir de tam taşınabilir lite versiyon herkesin kafasını karıştırdı.

Sizin senaryoda, taşınabilirlik ve şarj çok on plana çıktığı için lite versiyon daha avantajlı gibi duruyor teorikte ama siz sanırım tv ye de bağlamak istediniz o yüzden tercihinizi yeni switch lehine kullandınız.

Bu arada ben nintendo ile 2010 da aldığım 3ds ile tanıştım ve evde de ps4 um var ama nintendo oyun kütüphanesi bana daha çok hitap ediyor aslında oturup AAA oyunlarla saatlerce vakit geçirecek cağı geceli çok olmuş benim. 😊





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 28 Eylül 2019; 7:18:34 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Y_Emir
Y
5 yıl
Onbaşı

Başlangıçta dediğiniz sebeplerden ötürü lite almayı düşünüyordum fakat lite ın ekran boyutunun küçük olması, yeni switch modeline göre batarya ömrünün az olması fikrimi değiştirdi. Ayrıca arada arkadaşlarla oynamak istersem joy conların çıkma özelliği de kenarda dursun istedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @NevNiyaz
_
5 yıl
Yarbay

Ben uzun suredir bekliyordum ama joy con sorunu yuzunden vazgectim.



E
5 yıl
Yarbay

Ben ilk ciktigi gun almistim, resimleri eklemistim switch konusunda.



S
4 yıl
Yüzbaşı

hh



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar lite versiyonda bluetooth nasıl aktif ediyoruz yardımm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

Kırılırsa ancak
Nintendoya para yetişmez



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar eski nintendo switch konsolumu sattım

Lite switch eski switch konsola göre çokmu hafif

New 3dsxl kadarmı ağılığı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar switch almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Evde seires s ve ps4 var. Açıkçası ufak bi ilçede yaşadığım için öyle her gün yolda oynayım gibi bir durumum yok. Switch oyunlarından da ilgimi çeken zelda , mario kart , odessey . bayonetta 2 gibi oyunları merak ediyorum. Diğer switch oyunları pek ilgimi çekmiyor. Bir de oynarsam sadece elde oynamak istiyorum. Ana konsollar series s ve ps4 olduğu için switchi en fazla haftada 1-2 saat kullanıcam. Bir de sadece elde kullanmak istemem sebebiyle lite almayı düşünüyorum. Ancak ikinci ellere de güvenemiyorum. Sıfır ürün almak istiyorum. İkinci eli denemek için bu pandemi koşullarından ilçe dışına çıkmakta riskli olacak. Sizce sadece bu oyunları oynamak için switch almaya değer mi? Lite ın oyun deneyimi olarak iyi olmadığı söyleniyor. Sizce 5-6 oyun için switch lite almaya değer mi ne tavsiye edersiniz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Yüzbaşı

Pre Order yaparak ilk çıktığı zaman almıştım ama hem beklediğim oyunlar çıkmadığından hem de TR'de ki oyun fiyatları yüzünden elden çıkardım.
Bu konsolu alırken maddi durumunuza göre alın. Yoksa cihaz bir kenarda yatar.



N
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Switch almayı düşünüyorsanız hemen düşünmeyi bırakıp almalısınız. Bizde ps4 ve switch var bir de eski nesil 3ds. Nintendo başka bir dünya




Bu mesajda bahsedilenler: @ozanaksu
O
3 yıl
Yüzbaşı

Valla hocam dayanamadım lite aldım. Zeldaya başladım. Çok memnunun tam istediğim el konsolunu yapmış adamlar. Zelda breath of the wild eğlenceli bi oyunmuş. Çok kararsız kaldım ama lite mı alsam diğerini mi diye, kırık mı alsam falan derken lite aldım kırık değil ama oyunları takasla halledicem.



A
3 yıl
Çavuş

Switch lite geçti elime 1 hafta önce. Sıfır olmasına rağmen sol üst butonunda power tuşuna yakın yerine basınca gıcırdama oluyordu.İlaç kartonundan küçük bir parça sıkıştırarak hallettim. Üst ön tuşları hemen bozulacak cinsten gibi geldi. Yurtdışından gulikit controller aldım onu bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.