Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
1025
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dolandırılmaktan Korkuyorum - Hepsiburada
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

mevcut telefonumda hafıza problemi yaşadığımdan ( hafıza kartına kurukan uygulamalar-oyunlar doğru düzgün çalışmıypr) bir süredir telefon araştırıyordum ve özellikle hafıza - fiyat - performans açıısndan lg v30 plus ta karar kıldım. O da en uygun fiyata hepsiburada-bittibitiyor dükkanında satılıyordu. Dün gece siparişi verdim. neden sonra bittibitiyoru googledan araştırmak geldi aklıma ve kimlik bilgilerinizi bir şekilde ele geçiren kişilerin gidip kargodan ürünü sizmişsiniz gibi teslim aldıklarını anlatan bir kaç şikayet okudum şikayetvar.com da. İçime kurt düştü şimdi tabi. Ürünü iptal edebilsem hemen edecem ama fatura kesilen ürünlerde iptal yapılamıyormuş. Öğleden sonra oldu hala ürünü kargoya vermediler bir de süper teslimat güya. bekldeikçe içim içimi kemiriyor. Umarım korktuğum başıma gelmez. Bittibitiyordan daha önce alış veriş yapan oldu mu?



G
5 yıl
Yarbay

Lg telefon alınmaz :hata 1

Güvenilmeyen/başarısız satıcıdan alışveriş yapmak: hata 2

Bankayı hemen arayıp para geri çekmeme : hata 3





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Eylül 2019; 13:39:41 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

*
5 yıl
Yüzbaşı

Şimdi ilgili ürün linkine baktım. Yorumlar aldığı puanlar gayet iyi. Biraz daha bekle bir şey çıkmaz heralde. Telefon geldiğinde kutuyu incele jelatini etiketleri açılmışmı diye. Ardından İmei numarasını sorgulat. Orjinal bir ürünmü diye de kontrol et. Hayırlı olsun



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Şikayet.var com da öyle şikayetler var ki alış veriş yapmaya korkuyor insan. Önce o şikayetleri okumuş olsaydım bu alışverişi yapmazdım herhalde. Kullanılmış telefonları sıfır gibi jelatinleyip gönderiyorlarmış. Çoğunun garantisi ya yarıya gelmiş ya da bitmiş. Telefon gelirse ilk işim seri nosu ile garanti sorgulamak olacak. Umarım Lg nin sitesinde böyle bir hizmet vardır.




Bu mesajda bahsedilenler: @***redbull***
C
5 yıl
Teğmen

Ben o dükkandan ve diğer dükkanlardan yüzlerce alışveriş yaptım. İçin rahat olsun kardeşim. Ayrıca kargo kimlik görmeden kargo veremez. Eğer veriyorsa sorumluluğu alıyor demektir. Bir şey olduğunda kargo senin ürününün değerini sana ödemek zorunda. Eğer sahte kimlikle alıyorlarsa belgede sahtecilik çok büyük bir suçtur. Şimdiye o dükkana 50 kere mühür vururlardı zaten. Boş yere canını sıkıyorsun. Kargonun geç verilmesi hepsiburada dükkanlarının kronik sorunudur zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 4 Eylül 2019; 14:53:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Rahat ol, telefon gelince rahatlarsın. Stres yapma.



B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sağolun valla içimi rahatlattınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @cingozzz @Chris Brown
I
5 yıl
Yüzbaşı

Dolandırılmazsın korkma arkanda Hepsiburada güvencesi var. Bir sıkıntı olursa kargo sigortasından zararını temin edersin o ayrı bi konu ama aldığınız cihaz güzel değil. LG çok arıza veren ve kronik sorunları bol olan marka.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Binbaşı

Hocam korkularını yenmek için onlarla yüzleşmelisin. Dolandırıl, rahatla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Lg evet g3-4 zamanında öyleydi ama sonrasında çıkan modellerde kullanıcı yorumlarını okursanız o sorunların giderildiği anlaşılıyor. Lg v30 plustan da oldukça memnun olduklarını söylüyor kullananlar okuduğum yorumlarda. aynı skalada a70 de vardı ama ebatlarından ötürü onu tercih etmedim. hafıza sorunu beni o kadar çok sıktı ki 128 gb'ın altını hiç düşünmedim. Hafızaya göre listelediğim telefonlar arasında da en iyi seçenek bu gibi geldi. bilemiyorum Altan.



B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yok ben dolandırılınca rahatlamam daha da dolarım, o yüzden rahatlamak için sana ihtiyacım olabilir bi yere kaybolma.




Bu mesajda bahsedilenler: @Omisis046
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

an itibari ile ürünümüz kargoya verilmiş. Yarın ulaşmasını bekleyecez.



B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dün itibari ile telefon elime ulaştı arkadaşlar. Herhangi bir sorun yok, hepinize tşkler.
@Omisis046 hadi yırttın.



E
5 yıl
Çavuş

Merhaba; siteyi inceledim. bittibitiyor'u ilk defa duyuyorum. Muhtemelen telefon gelir. Gelmezse eğer şirketin açık ünvan ve adres bilgileri var. Tüketetici Hakem Heyeti'ne başvurulabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Geldi dostum bilgi için tşkler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EMRAHMAVERICK
P
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Geldi dostum bilgi için tşkler.
Inceleme bekleriz kutu acilimi falan



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.