Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
9385
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Quantum Cloud nedir? Kullanan var mı?
L
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar asus un sitesinde Quantum Cloud adlı bir uygulama gördüm.
https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RTX2060-6G-GAMING/overview/#game-your-way

Bu linkten biraz aşağı inince göreceksiniz.


Kullanan var mı acaba? Yada bilgi sahibi olan. Ne kadar getirisi var, bilgili arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim :)



R
5 yıl
Teğmen

Hocam,şöyle bir istatistik bulmuştum ben de daha önceden baktığımda, 1070 olan bir bilgisayar aylık ortalama boştayken sanırsam ya 6 ya da 8 saat boşta olduğunu varsaymışlar, 10-20 dolar arası getirisi var ama çektiği elektrik ve karta verdiği yüke değmez bence. Ayarlayabiliyorsun % kaç kullanacağını falan ama gerekmez bence. Ha tabii aylık sigorta gibi düşünürsen mesela ayda 15 dolar kazandığınızı varsaysam şuanki kurla 85TL, 1 yılda 1020TL eder. Yani çok gerekli bir şey değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yüzbaşı

Zamanlayıcı koyup mining yapmak gibi birşey e benziyor.
Kart yorulacak, fazla elektrik tüketecek . Yanlış mı düşünüyorum?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @rambo145
R
5 yıl
Teğmen

Bir nevi diyebiliriz, adamlar senin bilgisayarını kullanarak para elde ediyor, sana da 3-5 kuruş veriyorlar işte... Devede kulak kalır tabii. Onun yerine CryptoTab kullanmak daha iyi. Çevrenizde tanıdığınız varsa beraber CryptoTab kullanırsanız bayağı işinize yarayabilir. GPU değil CPU tabanlı ama.



L
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben biraz araştırdım bu konuyu açtıktan sonra, başka ülkelerden kullanıp bu konu hakkında video çekmiş yada döküman yazmış 4-5 kişi denk geldi.
Onlar elektriği hesaba katmadan bile tablolarla göstermişler ve hepsinde de bunun pek mantıklı olmadığını söylemişlerdi. Ülkemizde elektrik faturası gibi bi gerçek varkende bizde bi hayli mantıksız gibi. Ekran kartının üzerinde bunun reklamını yaptıkları için bi araştırmak istedim ama gerçekten saçma sapan içerik olsun diye eklenmiş bi uygulama sadece.

Aylık 150-200 tl gibi bi getirisi var. Elektrik faturasına ekstrası nedir bilmiyorum. Muhtemelen o da bi o kadardır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.