Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
794
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Digimon ReArise (2019) Android-İos Oyun İçin Ön Kayıtlar Sürüyor
R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Evet gençler. Ülkemizde pek popüler olmasa da birkaç yıldır digimon için mobil oyunlar mevcut. En son iyice p2w olmuş, bu yüzden bandai'nin mahvettiği ama oldukça eğlenceli olduğunu düşündüğüm Digimon Links isimli oyun 30 Temmuz itibarı ile kapandı. Şu anda ise Digimon ReArise isimli yeni oyunun ön kayıtları sürmekte. Oyun Japonya'da bir yıldan beri oynanmakta ve umarız çok kısa süre içerisinde dünya çapında oynanmaya başlayacak. Oyunun birçok açıdan f2p dostu olduğunu söyleyebilirim. Japonca versiyonunu da denedim. Digimon severler için gayet uygun. Oyun için ön kayıtlar 1 Ağustos itibariyle başlamış olup 100.000-300.000-500.000 ön kayıt şeklinde hedefleri mevcut. Yaklaşık 5 gün önce ön kayıt sayısı 300.000'i geçti. Kısa süre içersinde de 500.000'e ulaşır gibi görünüyor. Ardından da oyun resmi olarak yayınlanacak diye umut ediyoruz. Her ne kadar apple store sayfasında 21 Ekim'de gelmesinin beklendiği yazıyor olsa da burada bulunan bu tarihler genelde doğru olmuyor. Oyunun bağlantı adresleri;

Android ön kayıt için:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bandainamcoent.digimon_rearise_ww
İos ön kayıt için: https://apps.apple.com/us/app/id1471605207
Oyunun resmi sitesi: https://digi-rearise-en.bn-ent.net/
Resmi Facebook adresi: https://www.facebook.com/DIGIMONReArise.en/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 26 Ağustos 2019; 14:45:20 >

R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oyun pazartesi günü sessiz sedasız Kanada'da yayınlandı. Bugün de başka birkaç ülkede daha yayınlandı. Bizim ülkemizde ve birçok ülkede hala ön kayıtta. Oynamak isteyenler apksını indirerek ya da qooapp isimli program aracılığıyla indirerek oynayabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 9 Ekim 2019; 23:30:49 >

R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oyun ülkemiz için de yayınlanmıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.