Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
142
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İzmir Lokma Tatlısı
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

İzmir lokma tatlısı
Web site adresi: lokmacibulent.com
Web site konusu: İzmir Lokma


İzmir lokma tatlısı uzun yıllardır ülkemizde sevilerek tüketilen tatlıların başında gelmektedir. İster sade isterseniz de değişik süslemelerle sunum yapmaktayız. Ülkemizde de pek çok yer ve yörede yapılıp tüketilse de İzmir kenti lokma ile özdeşleşmiştir. Hatta çoğu insan İzmir lokma diye adlandırmaktadır.

İzmir’de genel olarak dini önemi büyük günlerde olduğu kadar kişilerin özel günlerinde de Lokma dağıtılması bir gelenek olmaktadır. İzmir Lokma dökümünde kalite ve lezzeti sağlayan iki unsur bulunmaktadır. Bunlardan birincisi kullanılan malzemenin kalitesidir. Biz ürünlerimizde her zaman için lokmaya en uygun ve kaliteli malzemeler kullanmaktayız. Bazı yörelerde şerbete değişik baharatlar konulabilmektedir. Tarçın Hindistan cevizi gibi başlıca baharatları sayabiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Aynı zamanda üretimlerimiz son derece titiz ve temiz bir şekilde yapılmaktadır. Yüzlerce referanslarımızdan teyit alabilirsiniz. İzmir lokma döktürmek isteyen vatandaşlarımıza yukarda saydığımız bütün alternatifleri sunmaktayız. Modern lokma sunumlarımızda mevcut olup bunun için ayrıca ücretlendirme yapmaktayız. Malzemelerimizi özenle seçip son kullanma tarihlerini mutlaka kontrol etmekteyiz. Mayalanmış hamurun Ayçiçek yağı ve ya zeytinyağında kızartılıp üzerine şerbet dökülerek ikram edilmesi esasına dayanır.

Müşteri odaklı çalışan bir firma olarak her müşterimize nasıl bir lokma istediklerini ve istediklerini en iyi bir şekilde yapmak için çaba gösterdiğimizi bilmenizi isteriz. Son derece basit malzemeler ile üretilen buna rağmen hafif olması sebebi ile çok sevilen ve özellikle Ege bölgesinde tüketimi oldukça fazla olan hatta İzmir lokma olarak da adlandırılan bir tatlıdır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.