Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Eternal Cylinder PC ve Konsollar İçin Duyuruldu
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi


 
Zeno Clash ve Rock of Ages'in geliştiricisi olan Ace Team, içerisinde garip yaratıkların olduğu, doğaüstü bir başka oyun üzerinde daha çalışıyor. Ekip, The Eternal Cylinder isimli açık dünya ve hayatta kalma türlerine sahip oyunlarını hem PC için hem de konsollar için duyurdu.

 
Eternal Cylinder'de oyuncular, Trebhums adına sahip sevimli yaratıklar sürüsünü takip edecek, egzotik yaşam formlarını ve sürreal evrenleri keşfedecekler
.
Trebhum isimli yaratıklar besin zincirinin en aşağısında bulunacak. Ancak çeşitli floraları ve faunaları yiyerek fiziksel ve yetenek yönünden kendinizi geliştirebilir ve evrimleşebilirsiniz. Bununla birlikte oyun içerisinde gelişmek için bazen çeşitli bulmacaları da geçmeniz gerekebilir.
 
The Eternal Cylinder 2020'de konsollar ve PC için geliyor (Epic Games aracılığıyla), bununla birlikte oyunun tam piyasaya sürülme tarihi ise henüz belli değil. 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.