Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sokak arası evlerde pencereden sakız,sigara,çöp atma ve halı silkme olayları
W
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2016 model 3.20i aracım var. Kırmızı-Siyah olarak kaplı. Dikkat çeken bir araç, bunu biliyorum ve öyle isteyerek bu hale getirdim. Öğrenciyim ve yaşadığım yerde çok park etme yeri yok. Herkes ara sokaklara, binaların önüne koyuyor. Arabayı her bulduğumda üstüne ya çöp atılmış, ya sakız atılmış, ya sigara izmariti atılmış yada halı silkilmiş şekilde buluyorum. Bizim insanımızın bu zihniyetini bir türlü anlayamadım. Herkes evini temizliyor, arabasını yıkatıyor eyvallah. Arabada çöp olunca dışarıya atmak, evde çöp olunca sokağa atmak nedir? "Benim yerim temiz olsun da gerisi önemli değil." sonra bu tür insanlar ben çok titizim, temizlik hastasıyım gibi tavırlar takınıyor bir de.

4-5 ay önce atılan büyük sakız parçası sunroof camında kurumuştu. Hala izi var.Bir türlü de o iz geçmiyor. Bebek bezi bile buldum arabanın üstünde.

Kimin yaptığını bilmek mümkün değil de, benim anlamaya çalıştığım, bu zihniyet nedir? Bebek bezi, sigara izmariti, çöp poşeti(dolu) pencereden aşağıya atılır mı? Ya hadi attın, aşağıda ne var, ne yok? Belki o an bir çocuk kaldırımda arkadaşlarıyla oturuyor, belki de üstü açık bir araba yada bebek arabası var. Bu nasıl bir bencillik, bu nasıl bir rezilliktir?

NOT:Yer izmir/balçova'da ata caddesi üzerinde kalan bir ara sokak. Mahalle yoğunlukla yaşlı ve yerlilerle dolu. Arabayı park ettiğim sokaklar genelde "çingene"lerin olduğu yerler.



C
5 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

şurada bile yere sakız atmışlar üzerine bastık çıkmıyor ayakkabıdan
öyle sövdüm ki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Yarbay

Yapacak bir sey yok maalesef insanimiz böyle. İlkokulda sinif temizliği çok onemliydi, her hafta kontrol edilir en temiz sinif secilirdi. Sinifi temizlemek için copleri okul bahcesine atarlardi. Ayni zihniyet işte. Arabani park edicek kapali bi otopark vs bulmalisin. Yoksa sadece kirlenmesiyle kalmaz, bakarsın parcasini calarlar, sebepsiz yere biri gelir boydan boya cizer vs.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yüzbaşı

Ortadoğu barzoları her yerde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.