Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1092
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sözleşmem Bitiyor Hangi ISS Geçmeliyim
N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

İzmit’ te ikamet ediyorum Türk Telekom kullanıyorum yakında taahhütüm biticek ve aldığım hizmetten pek memnun değilim. Hem alt yapı kaynaklı hemde aldığım hızdan düzgün yararlanamadığım gibi bir de tivibunun netimi yavaşlatıyor olmasından muzdaribim. Bulunduğum kat giriş kat olduğu için anten takmak istemiyorum ayrıca görüntü kirliliği de cabası. Ne yapmamı önerirsiniz her ikisi içinde fikirlerinizi belliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Er

Hocam öncelikle merhaba. Ben 2 farklı İSS kullanan biri olarak ikisindende memnunum.
1 ) İstanbul- Üsküdar (Türk.net) VDSL 35Mbit ( 1 sene 75Mbit olarak kullandım )
2) Kütahya-Merkez ( Netspeed) ADSL 16Mbit

Ben kendi fikirlerimi söylüyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. :) ADSL kullanıyorsanız ben Netspeed öneririm. Fiyat olarak 66TL.Hatta kampanya döneminde ben 56tl ye 1 yıllık yapmıştım Eğer VDSL kullanacaksan İzmit çevresinde oturan arkadaşların yorumunu alman daha iyi olur. Ama Netspeed hizmet olarak beni gayet tatmin etti. Öncelikle ordan başlamanı öneririm. Türknet hizmetlerinde müşteri temsilcisi olmadığı için o olaya takılır mısın bilemiyorum. Türknet online işlemlerden kayıt bırakman yada arayarak telesekretere arıza bildiriminde bulunman gerekiyor. Türknet için en fazla 3-4 gün internetsiz kalmıştım onun harici hep ufak kesintiler oldu.

Tivibu olayına gelirsek ; Hocam eğer balkonunuz varsa ve müsaitse gidin 40CM Mini çanak anten alın bakın keyfinize. İlla bana sinema kanalı olacak,belgesel kanalı olacak diyorsanız orasını bilemem. Sadece TV izleyiciyseniz ben uydu kullanmanızı tavsiye ederim. 10tl bile olsa bu devirde kar kardır



N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam TürkNet konusunda bende istekliyim ama biraz da düşündürüyor. Övende var gömende insan kuşkuda kalıyor. Kalite önemli ama çokta uçuk olsun istemiyorum. Şu anda 8megabit + tivibu sd - sinema paketi = 120TL veriyorum. Belgesel ve film çok izliyorum onun dışında ki kanallara arada bir bakıyorum. Taşınıcam bulunduğum yerden ve öncelikle fiber alt yapısı olan bir yer bulup ona göre endexliycem bi çok şeyi. Eğer Fiber yer bulamazsam VDSL en iyi verim alabiliceğim bölgeyi bulucam. 2 seçenek içinde firma önemli iddia edilen hızı almak önemli hak ediyorsa parasını veririm (100TL 'yi geçmediği sürece fakat 5-10TL oynasada sorun olmaz)

TV konusunda ise merkezi sistem olursa bulucağım yer işim daha rahat olucak.



S
5 yıl
Yarbay

Tahhutsuz issleri deneyin bir ama ben 2 tahhutsuz iss denedim kanser ettiler bir 15gunde tasiyamadilar hattimi turk telekoma tahhut vericegiz mecbur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Onbaşı

Ben 1 yılı geçti Turknet kullanıyorum. Henüz sorun olmadı. Bikere maç saatinde internetim gitti maç bittikten hemen sonra geri geldi başka da kesinti yaşamadım. Ama zam yaptılar ucuzunu bulursam değiştiririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Önceliğim fiber çoğunluk fiber için SuperOnline tavsiye ediyor.Gerçekten kullananlar varsa konuya dahil olurlarsa çok iyi olur onlardan aslını öğrenmiş olmam.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
5 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar, vodafone fibermax çalışanıyim, 99 mbps limitsiz fiber internetı, sol altyapısı ile aylık 99 tl +6.90 tl modem ücreti ile hizmet sunabilirim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NexusElite
B
5 yıl
Yüzbaşı

Özelden mesaj atamıyorum, numaranızı verirseniz ben arayayım yada 0549 696 18 81 ı arayabilir misiniz ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NexusElite
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.