Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1502
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Parfüm notası/esansı satın alabileceğim site
K
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kokucuk.com sitesinden belli başlı odunsu notaları satın aldım ve epey memnun kaldım. Ancak her nota ellerinde yok, daha fazla nota bulabileceğim bir site yada dükkan biliyor musunuz? esans mı demek lazım esansiyel yağ mı demek lazım bilmiyorum, amacım tek tek notaların kokularını tanımak, olabildiğince doğal haliyle.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Onbaşı

Ben de sizin gibi meraklıyım. İlk merak duyduğumda nette çok araştırma yapmış ve esans firmalarının telefonlarını tek tek arayıp bulmuştum. Çok masraflı bir ilgi alanı baştan belirteyim, istediğiniz miktarda değil satıcının minimum satış miktarı kadar almak durumundasınız. Naturel (doğal) esansları yani tek tek nota olarak (ardıç meyvası, sedir ağacı, sandal ağacı, köknar ağacı vb gibi) bulmak istiyorsunuz sanırım. Bazılarının naturel hali çok pahalı oluyor gül yağı, oud ağacı, mür ağacı, misk ve amber gibi. Arap-Oryantal esans temin edebilmeniz için aklıma gelenler Beykent Esans, Ankara Esans, Emniyet Uçanyağlar ve Zemzem Esans oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler. Denemediyseniz kokucuk.com adresini size tavsiye ederim, oldukça kaliteli doğal ürünler yolluyorlar, işlerine olan saygılarına hayran kaldım. Maksadım bu tarz başka site ya da dükkan var mı onu bulmaktı. Sanırım yok. arap-oryantal kokular bana biraz ağır geliyor pek sevmiyorum.

Ardıç yağı çam yağı lavanta yağı gibi şeyler almıştım, aktarlarda satılan 15 lira tutanlardan. Bunların da derinlerinde geniz yakan bir yağ kokusu var. Hepsi aynı şekilde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @efendi3564
E
5 yıl
Onbaşı

Teşekkür ederim kokucuk.com denemek isterim. Arap oryantal esans genel ismidir yani misk, amber, oud ağacı, paçuli gibi kuvvetli, yoğun kokular hemen aklınıza gelmesin. Meşe yosunu, lavanta, sardunya vb gibi notalar da vardır. Bahsettiğiniz aktarlarda satılıp denemiş olduğunuz esanslar kuvvetle muhtemel naturel değildi. Çünkü ardıç meyvası esansının gramı hayli pahalıdır. Lavanta yağı görece daha uygundur natureli ardıç meyvasına göre. Aktarlardan aldığınız yağlar genelde su bazlı esans kategorisindedir. Alkolde çözünmüyorlar çünkü denemişliğim var :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @köle
K
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam size bir özel mesaj attım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @efendi3564
C
5 yıl
Yarbay

mg gulcicekten urun alip perakende satan bi yer yokmu ki.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
5 yıl
Onbaşı

Şelale Kimya var bildiğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Cem
E
5 yıl
Onbaşı

Maalesef onay kodunu kabul etmedi site kusura bakmayın bakamıyorum müteakip defalar denedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @köle
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.