Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RS Otomotiv servis ankara
C
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aracımın tamponunu geri geri garaja girerken fark edemeden duvara sürttüm toplamda 4 cm 3 adet derin cizik oldu ,rutuş boyası ile boyadım yanına çok yanaşmayınca belli olmuyor, bugün kasko yaptırdığım ...... sigorta acentasını aradım mini onarımdan yaptırabilirim diye ,2100 tl ödediğim sigorta koca ankarda anlaşmalı mini onarımda sadece rs otomotiv diye bir servis var burda yaptırabilirsiniz dedi

Servisi ardım ilk önce aracı getirin bakalım sonra randevu veririz dediler , sanki basının hayrına yapıyor ..baya ileri tarihlere randevu veriyorlarmış.

RS Otomotiv ankaranın yorumlarına google maps den baktım berbat hatta berbat ötesi

Araç sıfır yorumları okuyunca götürüp götürmeme konusunda kararsız kaldım,

Kasko firması sadece mini onarımda bir firmayla çalışması anlamsız geldi internet sitelerinden de baktığımda sadece mini onarımda rs otomotiv çıkıyor

Bu servise giden oldumu içinizden

Kedi k... gormüş yara zannetmiş demeyin araba daha 3 aylık alana kadar neler neler , böyle görünce sinirim zıplıyor

Allah herkezi better kazalardan esirgesin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_b -- 20 Temmuz 2019; 0:12:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
5 yıl
Onbaşı

benim aracın sol tarafı boydan boya derin çizilmişti. istanbul maslak'taki rs servise gittim. işçilikleri, ilgileri çok iyiydi. her aradığımda neler yapıldığı söyledi, fotoğraf yolladı vs.
bir tek süre olarak biraz uzun sürmüştü, düzgün olduktan sonra süre çok da sıkıntı değil.
şubeden şubeye hatta çalışandan çalışana bile farkedebilir ama firma olarak bi standartı tutturmaya çalışan bir şirket olarak görünüyorlar.



E
5 yıl
Yarbay

ben 1 kere aouto king 3 kere RS den mini onarım yaptırdım. hepsinden memnun kaldım. çizikle yaşayacağıma boyatırım. grupama o firma ile anlaşmış. ancak ben KOCAELİ'de yaptırıyorum. memnunum.



P
5 yıl
Yarbay

Biz de RS serviste arka camı değiştirmiştik,birde göçük düzeltildi.Bir sıkıntı yaşamamıştık.Ancak baya kötü yorumlar olduğu doğru



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Yarbay

Kumar hocam, yetkili servise bir sorun kaç lira fiyat çekiyorlar oraya. 200-300 tutacaksa serviste yaptırın. Rs'nin auto kingin sağı solu belli olmuyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yüzbaşı

Mini onarım tramere yansıyor mu peki?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Yarbay

Ne RS ne de Autoking ile ilgili ağırlıklı olarak olumlu bir yorum görmedim. Bu başlıkta memnun kalan ilk yorumları görüyorum azınlık olarak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yüzbaşı

Rs auto Hatay’a 2001 clio aracımın ön tamponunu değiştirmek için götürmüştüm. Bir kaza sonucu parçalanmıştı karşı tarafın sigortadından yapılacaktı. 2001 model clio tamponu değişimi için 3 ay beni bugün yarın diyerek beklettiler. Bide el frenimi kırdılar, kırdıklarını da kabul etmediler tabi.Rs auto birdaha önünden geçmem.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yasımıyor diyor sigorta ,



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gokhan68
A
5 yıl
Yarbay

Filo kiralama şirket aracımın sol kapısına bir boya yaptılar... Ben boyasam daha iyiydi... Kapının dışındaki siyah plastik trim, koltuk... her yer toz boyaydı... Çok kötü işçilikleri var.



C
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün telefonla ulaştım ve en erken nezamana randevu verirsiniz dediğimde boyasız olursa ağustos boyalı olursa eylül....

Bir kasko firması müşterisine poliçeyi satarken vıdı vıdı vıdı ama hizmet verirken tın tın tın onarımı yapacak firmada çokta tın sıloganı atıyor,....

Olay müşteriyi süründürmek 2 ay sonraya gün veren yere yönlendiriyorlar,nedeni basit kim öle kim kala koca ankarayı bir servise gönder nasıl olsa süreci beklemeyen zaten yaptırır kendi cebinden diye akıl etmişler, ben bu oluşumu yapana helal diyorum beni iyi kazıkladın ama kazık bilki iki yönlü bu olayı anlatır dururum tüm tanıdıklarıma hatta yazabildiğim kadarda yazarım heryerde nasıl bir üstün zekaya kurban gittiğimi,reklamın iyisi olur kötüsü de oluyor bu devirde ben o kasko parasını kursağımdan sana verdim, daha ne diyeyim(yemiyenin malını galiba yediler,iyişallah acıbiber de yanında yemişsindir çıkırken vicdanın değil ama başka yerin sızlar)

Bu yazıyı okuyan ve poliçe yaptıracak arkadaşlar allah kazadan beladan hepinizi esirgesin lakin olurya başınıza gelirse diye özellikle mini onarımda hangi servisle anlaşmalışınız diye sorun..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_b -- 20 Temmuz 2019; 0:20:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.