Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
759
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bir sipariş hakkında yardım (AliExpress vs Amazon)
C
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba konuyu umarım doğru yere açmışımdır, internetten gamesir vx klavye mouse seti almak istiyorum. Ancak nereden alacağıma karar veremedim. Bir süredir yurtdışından alışveriş yapmadım ve son gelişmelerden haberim yok.


2 üründe türkiyeye geliyor, yalnız ürünlere ne kadar vergi konur sizce?

birde aliexpressten yaklaşık 100 lira kadar daha uyguna geliyor vergi haricinde. bu kadar yüksek meblağlı bir ürün almadım aliexpressten. sıkıntı çıktığı durumda iade zor olur mu?

aliexpress;https://www.aliexpress.com/item/GameSir-VX-AimSwitch-with-keyboard-and-mouse-Adapter-Wireless-Converter-For-PS4-PS3-Xbox-One-Nintendo/32924050806.html

amazon;https://www.amazon.com/GameSir-Aimswitch-Keyboard-Nintendo-Converter/dp/B07HR8SGNF



G
5 yıl
Teğmen

Biraz şans işi aslında ALi'den alırsan PostNL seç daha hızlı gelir. Aliexpress'de ürün gelmezse vb. kayıtlı posta olacağı için paranı alırsın sıkıntı olmaz. Bana sorarsan ALi derim ama. Hem kargo daha hızlı olur gibi çünkü rekorlar PostNL'de hem de biraz daha ucuza gelir gibi. Ama sonuçta büyük ihtimalle yakın olur fiyatlar.



F
5 yıl
Yüzbaşı

Amazon Estimated Import Fees Deposit + $18.00
Dolar vergi koyuyor, bunu zaten belirtmiş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.