Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1178
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Healbot debuff göstermeme problemi
M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yeni patch geldiğinden beri healbotta debuffları göremiyorum, haliyle dispelde problemler yaşıyorum. twitchten baktığımda healbot güncel gözüküyor. Var mı aynı problemi yaşayan ya da direkt çözümü bilen biri?



A
5 yıl
Moderatör

clique + elvui



R
5 yıl
Yarbay

Clique + oyunun kendi frame i diyorum bende

ilk shaman oynamaya başlayınca healbot kullanıyordum fakat clique daha rahat geldi sonradan



M
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Şu an oyun sürem bitti. Alınca bi deneyim dediğiniz addonları. Healbottan çok memnunum ama, umarım fazlası vardır, eksiği yoktur Clique'in.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Moderatör

tek bir addon'un tepki süresine etkisine gelene kadar bin bir çeşit faktör var.
işlevsel olması önemli, mouseover macro ve shift + ctrl tuşlarıyla beraber KLAVYE kullanıyorsanız, pekte amatörce olmuyor. En düşük tepkime süresine sahip addon, mouse sonuçta.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 26 Temmuz 2019; 23:57:34 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Darch
A
5 yıl
Moderatör

healbot heralde yeni başlayan her healer denemiştir. alternatiflerini deneyimleyince biraz yavan kalıyor. clique'ın temeli mouseover macrodur. en başta biraz kafanız karışır, anladıkça ne kadar gerekli olduğunu anlarsınız. addon olarak küçük boyutludur ayrıca.




Bu mesajda bahsedilenler: @Muten Roshi
C
5 yıl
Yarbay

Kim, hangi addon ile ihtiyacını karşılıyorsa onunla oynasın ama manuel olarak istediğiniz debuff'ı veya buff'ı ekleyemediğiniz raid frame kötüdür. Acilen modifiye edilebilir raid frame'lere yönelin.

Benim oyum hiçbirine. Tek tercihim Grid olur. Belki şu an daha iyisi vardır ama biz eski kafalıyız. Grid hâlâ tüm işi görüyor.



Z
5 yıl
Yarbay

healer main oynuyorum vuhdo iyidir, vuhdu kullan healbot başlangıç seviyesi bir addon. herkes kullanmıştır dediği gibi arkadaşların, bende kullandım ve vuhdo ile tanıştıktan sonra başka kullanmıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.