Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2481
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pdf editör ücretsiz
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

PDF formatında bir ingilizce teknik kitap okuyorum, çok hata var, yazarı bir düzeltme listesi yayınlamış, PDF dosyayı açıp bu düzeltmeleri yapmak ve kaydetmek istiyorum. Libreoffice, Google Docs, DocHub denedim, ya açamadılar veya açtıktan sonra çöktüler/donup kaldılar, işe yaramıyor bunlar. Google aramasıyla bir sürü abuk site çıkıyor, hepsi aynı aslında. Acrobat Pro dışında bunu yapabilecek ne var? ücretsiz işe yarayan hiçbir şey yok mu?



T
5 yıl
Yarbay

Calibre adındaki ebook yazılımı ile PDF'yi epub 'a dönüştürüp epub olarak düzenleyebiliyorsun. Düzenlenmiş epub'ı ister epub ister PDF olarak kaydedebilirsin. PDF'yi epub'a dönüştürürken font , format ve sayfa oranı biraz değişebilir fakat onları da Calibre içinden istege göre düzenleyebiliyorsun.

Hiç dönüştürme olmadan direkt PDF üstünde düzenlemede yapabilirsin fakat bunun için pdf2ps ile PDF'yi Postscript formatına dönüştürüp Postscript üzerinden düzenleme yapman gerekir fakat Postscript eski ve zor bir dil olduğundan bu zor ve uzun secenek.



P
5 yıl
Yarbay

Hocam bunu denemenizi tavsiye ederim.
https://www.pdfill.com/free_pdf_editor.html

Bir de bunun Pro sürümü vardı. İlaçlı olarak bulursanız memnun kalabilirsiniz diye düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

Foxit dene.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

Ücretli programlar önermissiniz de... birkaç yıl önce bir PDF'de toplu bul&değiştir işlemi için öyle bir ücretli programın freeware versiyonunu kurmuştum kurulumda Firewall belki 50 kere alarm verdi, registry'de alakasız yerlere veri yazmaktan tutun Internetten bir çok yere bağlantı atmaya kadar, sonra programı kurma sebebim olan toplu bul&değiştir işlemini de yapamadım ve programı güç bela kaldırdım.

Önerdiğim Calibre ise 100% açık kaynak kodlu ve ücretsiz. Program var, program var.



S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tavsiyeleri değerlendirdim, kendim de biraz uğraştım tekrar LibreOffice ile, sonuç: bu iş olacak gibi değil. Yani e-book gibi karmaşık PDF dosyalar formatı bozmadan editlenemiyor. LibreOffice ile birkaç değişiklik yaptım kaydettim, tamamen yamuldu metin düzeni, fontlar, paragraflar, vs
Sonuçta orjinale dokunmadan üzerine notlar almak en mantıklı çözüm. Annotation diye geçiyor, bunu yapmaya karar verdim, evince yapıyor, pdfill de yapıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.