Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
925
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nasıl iş bulabilirim ?
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

30 mayısta okul bitti ertesi gün Akasya AVM'deki 10-12 mağazaya başvurdum. 3 tanesi ihtiyaç yok dedi geri kalanında ya forum doldurdum yada internetten başvurdum ama hiçbir geri dönüş olmadı . 3 ay boyunca çalışabileceğim asgari ücretli avm mağazası istemiştim henüz bulamadım . Piyasa bu kadar sıkıntılı mı beyler , yoksa yanlış yerde mi iş arıyorum ? Cevrede eleman arayan bildiginiz öncelikli avm olmak üzere mağazalar var mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Yarbay

O kadar kısa vadeli iş için asgari ücret vermezler. Daha doğrusu asgari ücret uygulamasına sahip firmalar o kadar kısa süreli eleman alımı yapmaz. O yüzden senin bakman gereken yerler lokal mekanlar. Giyim mağazası olur cafe/restoran olur. Asgari ücret alamazsın ve çok çalışırsın ama yapabileceğin anca bu.



T
5 yıl
Yüzbaşı

3 ay çalışıp çıkcam dersen almazlar tabi. öyle demeyeceksin ben burada kariyer düşünüyorum diyeceksin uzun süreli çalışacağım diyeceksin.



T
5 yıl
Yarbay

2020TL Türkiye'nin mevcut şartlarının üstünde bir rakam o yüzden coğu yer işe eleman almıyor. işsizliğin artması ve ekonominin bu hale gelmesinin sebeplerinden biri bu 2020TL olayıdır.

Ancak okul arası tatilde çalışmak gelişmiş ekonomilerde dahi zordur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.