Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AEO 4, LoL , CS GO için Laptop mu Masaüstü mü?
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Elimde hali hazırda Playstation 4 var ve PS5 çıksa dahi çıktığı ilk gün alabilirim yani konsolu bırakıp PC'den devam eden bir oyuncu olmayacağım.

Elimde aynı şekilde Macbook Air bulunuyor yani seyahat halinde , yatakta bişey izlerken vs ihtiyacımı fazlasıyla görecek.

Konuya gelirsek, bana en azından şimdilik sadece LoL, CSGO ve Steam'de yer alan AOE2 HD edition'ı güzelce oynatacak bir pc lazım. Ve tabiki AEO 4 çıktığında ve MB BANNERLORD cıktığında bunları sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum.

Grafik kalitesini çok önemsemem gerekirse düşürürüm ama kasma vs olmasın ve almışken de parama değsin istiyorum. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?

Son olarak: bugün Vatan'a gittim ve Acer A315 AMD Ryzen 5 laptop önerildi 4000 TL'Ye. Toplama olarak da monitör,klavye ve mouse dahil olmamakla beraber 5500 civarına bir şey önerildi.

Bütçem: Belli bir bütçem yok almışken iyisini alayım diyorum ama uyguna halledebileceksem de bu oyunlar için çok da vermeme gerek yok.



M
5 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarımı yanımda taşıyım her gittiğim yerde oyunlarımı oynayım diyorsanız laptop almanız sizin için daha iyi bir seçenek elbette ama böyle bir düşünceniz yoksa kesinlikle masaüstü toplayın daha fazla performans alırsınız ve kullanım süresi daha fazla olur sonuçta sonradan upgrade yapılabiliyor.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yüzbaşı

4 çıkacak mıymış?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.