Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
127
Cevap
9284
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint | PS4 ANA KONU |
A
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



OYUN BİLGİSİ

Gizemli dünyayı, farklı yetenekleri, yeni hizipleri ve Ghost Recon Breakpoint'i oynamanın birçok yolunu keşfedin.

DÜNYA VE HİKAYE

Güney Pasifik'te bir yerlerde, yemyeşil yağmur ormanlarından karlı zirvelere kadar uzanan çok çeşitli biyomlardan oluşan geniş bir toprak olan Auroa Takımadaları yer almaktadır. Şimdi, esrarengiz bir teknoloji devi olan Skell Technology'nin evi. Otonom uçağı için uzaktan test alanlarına ilk başta ilgi duyan Silicon Valley şirketi, sonunda Auroa'yı, sürdürülebilir eko-şehirlerin ve robotik araştırmaların yüksek teknolojili, yüksek güvenlikli bir ütopyası olan “Dünya 2.0” a çevirdi.

KUSURSUZ AÇIK DÜNYA CO-OP

Çorak çöllerden ve dramatik fiyortlardan fütürist şehirlere ve kutup zirvelerine kadar çeşitli ve gizemli bir açık dünyayı keşfedin. 11 eşsiz biyom ve Skell Technologies'in evi olan bu uzak Takımada, daha önce hiç olmadığı gibi Ghosts'a meydan okuyacak. Düşmanlardan kaçmak ya da bir araca atlamak ve hava, kara ve deniz yoluyla savaşmak için bir orman gölgesinde kaybolurken çevreyi kendi yararına kullan. Kusursuz bir işbirliği deneyimi, takım arkadaşlarınızın herhangi bir zamanda içeri ve dışarı atlayabileceği anlamına gelir.

SİLAH ARKADAŞLARINLA HAYDUTLARA KARŞI SAVAŞ

En ölümcül düşmanınızla yüzleşin, ülkelerine ihanet eden eski Ghostlar, Kurtlar. Karizmatik Albay Cole D. Walker(Jon Bernthal) liderliğinde, bilinmeyen bir amaç için Auroa'nın kontrolünü ele geçirdiler. Artık Auroa’nın güçlü dron teknolojisinin kontrolünde Kurtlar ve müttefikleri sizi Auroa'nın karşısında acımasızca avlayacaktır.

OYUN DETAYLARI

ASKERİ YAŞAM

Hayatı, kariyerinizin en zorlu görevinde düşman hatlarının ardında savaşırken, seçkin bir ABD Özel Harekatı askeri olan Ghost olarak deneyimleyin.

YARALANMA SİSTEMİ
Artık karakteriniz zarar gördüğünde yaralanabilir. Bu yaralanmalar sizi yavaşlatacak ve Ghost'unuzu en üst düzey savaş koşullarına geri döndürmek için ek zaman ve kaynak gerektiren savaş etkinliğini azaltacaktır.

ARAZİ VE DAYANIKLILIK
Auroa dünyası Ghost'unuzu sınırlarına zorlayacak. Dik yokuşlar kayma ve düşme, sürtünen su veya kar sizi yavaşlatır. Dayanıklılığınızı doğru şekilde yönetmek, hayatta kalmak ve tekrar savaşmak için çok önemli olacaktır.

KONAKLAMA
Bivouac düşman hattının arkasında hapsolmuş, siz ve diğer Ghost'ların dinlenip bir sonraki göreve hazırlanacağı geçici bir kamp. Silahlarınızı temizleyin, sınıfları değiştirin, eşyaları değiştirin, donanımları yükseltin ve daha pek çok şey yapın. Ardından dışarı çıkmadan önce istediğiniz günü ve hava durumunu seçin.

DOST TAŞIMA
Kimseyi arkada bırakma. Bir müttefik düştüğünde ve yardıma ihtiyaç duyduğunda, çatışmanın ortasında tıbbi yardım vermek yerine, hızlı bir şekilde omzunuza alabilir ve tekrar ayağa kaldırmak için güvenli bir yere geçebilirsiniz.

GİZLİLİK
Düşmanlarınıza merhamet etmeden avlanırken sızmak veya kaçmak için tüm eğitim ve becerilerinizi kullanın.

PRONE BLENDING
Bir Ghost olarak çevrenizde kaybolup sizi düşmanlarınıza neredeyse görünmez hale getirebilirsiniz. Pusu kurmak veya kaçmak uygun olmadığında tespit edilmekten kaçınmak için bu özelliği kullanın.

GELİŞMİŞ DÜŞMAN YAPAY ZEKASI
Kurtlar ve müttefikleri deneyimli elit askerlerdir ve tespit edilirlersee sizi avlamak için kendi aralarında iletişim kuracaklar. Çok çeşitli yapay zeka modelleri ve davranışlarıyla, iki karşılaşma aynı olmaz.

ADAPTİF SİPER
Uyarlanabilir bir siper sistemi, Ghost'unuzun vücut pozisyonunu mevcut siperlerle otomatik olarak eşleştirir ve köşelere nişan almak gibi ileri düzey taktikleri uygular.

ÖZELLEŞTİRME
Kendi tarzınıza bakmak ve oynamak için benzersiz bir Ghost oluşturun. Hem fonksiyonel hem de kozmetik kişiselleştirme için binlerce seçeneğe sahip çoklu sınıflar ve derin sistemler ile hiçbir Ghost aynı şekilde görünüp oynamayacaktır. Silahlar, teçhizatlar ve ekipmanlar, Auroa'da bulacağınız ürün ve kaynaklar kullanılarak üretilebilir, özelleştirilebilir ve yükseltilebilir.

OYUN MODLARI VE İLERLEME

TAM ÖZELLİKLİ OYUN

Auroa dünyası, Ghost Recon’un işbirliğine girmeden önce sınıfının en iyisi olan kesintisiz atlama ile yalnız veya yanındaki arkadaşlarla keşfedilebilir. Takım arkadaşlarının size ne zaman katılabileceği konusunda hiçbir kısıtlama yoktur ve tüm ilerlemeler kadroda korunur.

Açık hikayenin sunduğu çok çeşitli yan aktiviteleri tamamlamak için ana hikayedeki Kurtları ele geçirin veya Auroa'yı birlikte keşfedin.

Ghost Recon Breakpoint ayrıca, takımınızın kısa yüksek aksiyonlu oyun modlarında yeteneklerini diğer Ghost'lara karşı test edebilecekleri rekabetçi PvP çok oyunculu özelliğine sahip olacak.

ORTAK İLERLEME
Ghost Recon Breakpoint'te benzersiz Ghost'unuz tüm oyun modları ve aktivitelerdeki kalıcı karakteriniz olacak. Solo, co-op veya çok oyunculu oyunlarda oynuyorsanız ya da kazandığınız her şey karakterinizin gelişimine katkıda bulunacaktır. Tüm işlevsel ve kozmetik kişiselleştirme, oyununuzu oynamanıza izin veriyor.

RAID, VE ÇIKIŞ SONRASI
Birinci gün Ghost Recon: Breakpoint için sadece başlangıçtır. Her dört ayda bir yeni hikaye içeriği, özel etkinlikler, silahlar, donanımlar, zorlu oyun modları, görevler ve ilk kez Ghost Recon franchise - Raids'de dahil olmak üzere oyuna sezonluk yeni içerikler eklenecek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 18 Haziran 2019; 20:1:53 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Ubisoft herhalde yine "Tom Clancy oyunu yap" butonuna basmış ve 200°lik fırında yarım saat pişirdikten sonra ortaya bu çıkmış.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hedysseus - 5 yıl +4
Ne Tom Clancy'ymiş arkadaş, sanki adam tek başına geliştirip yayınlıyor oyunları yıllardır.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hedysseus - 5 yıl +3
V
5 yıl
Yarbay

Ghost Recon Breakpoint | Ghost War PvP Trailer | PS4

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Ağustos 2019; 22:47:26 >

V
5 yıl
Yarbay

Ghost Recon Breakpoint: PVP Ghost War Gameplay Preview

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
5 yıl
Yarbay

V
5 yıl
Yarbay

Ghost Recon Breakpoint: PvP Ghost War Behind the Scenes

Videoyu izlemek için tıklayınız



D
5 yıl
Binbaşı

Beta'ya kayıt yaptırmış olanlar, ubisoft club hesabınıza bağlı olan e-postalarınızı kontrol edin. Benim e-postama beta anahtarı gelmiş. 5 Eylül ile 8 Eylül tarihleri arasında beta yapılacakmış.

edit: düzeltme





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 2 Eylül 2019; 19:31:36 >

T
5 yıl
Yarbay

Bana gelmemiş hala. Elinde fazla olan varsa talibim
Edit: Maile gelmemişse bu linkten bakın sitede çıkıyor kod eğer daha önce kayıt olmuşsanızhttps://ghost-recon.ubisoft.com/game/en-us/beta





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 2 Eylül 2019; 21:47:56 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Binbaşı

Bu arada belirtmeyi unutmuşum, Xbox One’da betanın boyutu 26,2 GB



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Çavuş

PS4 için bir adet beta kodu mevcut, PM'den yazarsanız verebilirim denemek isteyene.
Edit: Verildi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkancelik -- 3 Eylül 2019; 2:45:39 >

O
5 yıl
Yarbay

Beta kodu olan varsa fazladan talibim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Binbaşı

Beta kodu var nasıl indirecez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Beta kodu var nasıl indirecez
Bu soruyu ciddi mi soruyorsun? Normalde kodlar nasıl tanıtılıp oyun indiriliyorsa öyle yapılıyor.



L
5 yıl
Yarbay

Beta açıldımı oynanışa?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Teğmen

Ben kullanmayacağım kullanmak isteyen kullanabilir.
< Resime gitmek için tıklayın >
not: us psn kullanıcısı olduğum için kod büyük ihtimalle us psn de çalışıyordur.
8FXD-QGN8-4RLG





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemr -- 5 Eylül 2019; 14:29:21 >

B
5 yıl
Yarbay

Oyunu arkadaşımla coop oynadık ve hiç beğenmedik 60$ loyun değil hatta 469 ₺ lik oyun hiç değil kusura bakmasın kimse çok yama alması lazım fps bazen aşırı derece düşüyor oyunda bir noktadan diğer noktaya gidiyoruz çok boş bir görev gibi geldi araç sürüş dinamiği facia wildlansın üstüne hiç mi koyulmaz vuruş hissi de güzel değil...Kısaca Cod Mw beklemeye devam





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 5 Eylül 2019; 21:56:56 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
5 yıl
Binbaşı

Betasını 1 saate yakın denedim, tek başınıza oynamanızı önermem çabuk sıkılabilirsiniz. Karakter animasyonları güzel ama kontrolleri kütük gibi. Karakter bazen istediğiniz yere gitmeyip, saçmalayabiliyor. Birde birkaç hata ve yer yer fps düşmesi ile karşılaştım. Bunları geri bildirim olarak forumlarına yazacağım oyunun. Düşman yapay zekası ise fena değil, yer yer biraz zorlayabiliyor. Beta da dört zorluk ayarı bulunuyor. Oyun da bulunan araçların fizikleri tek kelime ile berbat. Wildlands ile hemen hemen aynı ve araçtan çok kutu sürüyormuşsun hissi veriyor. Oyundaki ada atmosferi fena değil ama grafikler çok sırıtıyor, birkaç yerde 2005’ten kalma düşük çözünürlüklü kaplamalar ile karşılaştım. Tabi betasını denediğim platform Xbox One olunca teknik olarak geri kalması muhtemel. PS4, PS4 Pro ve One X’te teknik olarak nasıldır bilemiyorum. Son olarak, silah ve karakter özelleştirmeleri iyi gibi. Silahların vuruş hissi tatmin edici, karşındaki düşmanı vurduğunu hissettiriyor. Silah çeşitleri fena değil. Beta olunca haliyle silah ve karakter özelleştirmeleri kısıtlı oluyor.

edit: düzeltme ve ekleme





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 5 Eylül 2019; 22:20:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 yıl
Yarbay

Gr widlands den çok farkı yok almayı düşünüyodum ama değmez ufak tefek görsel değişiklik dışında aynı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Gr widlands den çok farkı yok almayı düşünüyodum ama değmez ufak tefek görsel değişiklik dışında aynı
Cesetler kayboluyor mu ilk oyundaki gibi? Sırf bu yüzden ilk oyunu başta bıraktım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Cesetler kayboluyor mu ilk oyundaki gibi? Sırf bu yüzden ilk oyunu başta bıraktım.

Alıntıları Göster
Bende kaybolmadı ama ortam bolivya gibi ortam nerdeyse tüm animasyonlar aynı. Ara yüz falan değişmiş farcry gibi ot falan topluyorz survival ha adı katmaya çalışmışlar ama oyun akmıyor..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.