Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
989
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası İle Hamilelik ve Doğum
K
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Konu umarım doğru yerdedir.

Şuan için bir durum yok ama Allah'ın izniyle bebek düşünmeye başladık ve bende sigortaları araştırmaya başladım, çoğu 12 ay bekleme süresi sunmakta ama mesela sigortalılığın 8. ayında hamile kalındı 4 ay için hamilelik testlerini karşılamıyorlar ama sonrasında sigorta yenilenince tüm test ve doğumu karşılıyorlar gibi bir bilgi edindim.

Anadolu 12 ay değil 1 ay bekletiyor ama primleri inanılmaz pahalı, aklımda Aksigorta yada Allianz var sanırım. Ayakta tedavi ve primleri birbirine yakın.

Bu durumla karşılaşan, nelere dikkat etmemiz gerektiğini belirtecek birileri var mı? Aklım çok karıştı.

Teşekkürler.



P
4 yıl
Teğmen

Slm dostum. Aradan bir yıl gecmiş sigorta konusunda tecrübelerin ne oldu. Sigorrta yaptın mı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam tam da yukarıdaki durum oldu, sigorta bitimine 2 ay kala eşim hamile kaldı, o zamana kadar sigorta tüm detayları karşıladı.

Aksigorta yaptırmıştım, hem kendime, hem eşime, bu yıl bence parasını haketti, sadece bu ay eşim için uzatmayı yapacağımda doğum sigortasını göreceğiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @mujdat_tastemel
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, yazmayı işler sebebi ile unuttum, 2. yıl dönemindeyiz, yukarıdaki durum sorun çıkarmadı, ilk başta provizyon alamadılar ama sonrasında sorun çözüldü.

Şuan için tüm doğum teminatları aktif.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.