Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1332
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Türkiye pazara yeterince ürün getirmiyor mu?
U
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Türkiye'de PC çevre birimlerinin başat unsurlarından olan monitörlerin çeşitliliği ile ilgili bir durum mu var şu sıralar? arkadaşım Samsung C27HG monitör satın almayı istiyor, fakat ürünü görüp deneyip alabileceği Samsung Türkiye'nin taaa Trabzon'da yer alan 2 mağazası dışında (arkadaşım İstanbul'da?!) hiçbir yerde ürün gözükmüyor. benden rica etti, internette epeyce bir bakındım ve dediği gibi olduğunu gördüm.

online mecralarda da bir tek Hepsiburada üzerinde mevcut, lakin kendim olayım yakın çevrem olsun sürüyle deneyimden biliyorum ki monitör online bir mecradan satın alınacak bir şey değil. hele hele Hepsiburada gibi ölü piksel vs gibi durumları bırakalım bir yana sağı solu kırık dökük ürün geldiğinde dahi değişim & iade süreçlerinde insanı sıtkı sıyrılıp kendi kendini şeyedecek denli uğraştırıp duran bir mecradan asla alınmaz.

nedir bu durumun aslı astarı, Samsung gibi bir marka bile en popüler (hem dolu dolu oluşu hem de fiyatıyla) ürünlerinden birini getirmiyor mu ülkeye? nedir ne değildir bu işin doğrusu?

not: falancaoğulları ticaret, yengesinisevenelti* çeyizcilik vs gibi gudik dükkanları ve mağazaları ve hatta daha da kötüsü nedir ne değildir belli olmayan kerameti kendinden menkul tokatçı sanal mecraları örnek göstermeyin ya da tavsiye etmeyin rica ediyorum.



R
5 yıl
Binbaşı

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Günlerdir monitör bakıyorum, doğru düzgün satıcı yok.



C
5 yıl
Yüzbaşı

Ben bir kaç ay önce Vatanbilgisayar Topkapı merkezinde gidip görmüştüm, almak istediğinde orada ölü piksel vs testi yapabiliyorsun Samsung marka için, yapılacak şey Vatan ın stoklarını
takip edip geldiğinde gidip görmek, buranın dışında test edip alabileceğin başka bir satıcı yok maalesef.

Birde alternatif olarak geri iade ve hizmet politikası göz önününe alınarak Amazon üzerinden satıcısı yine Amazon olan ürünler alınabilir bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.