Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1645
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yasuo Bugu
S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

E-Q yaparken f2 basarsanız Q cooldown'a girmiyor. Şampiyonu devre dışı bırakacaklardır yakında zaten. Ama o zamana kadar şampiyonu banlamanızı tavsiye ederim.
1 kez verilmiş Q'nun 4 saniye bekleme süresi var. Özellikle oyun başında çok öne geçiriyor bu bug Yasuo'yu.



E
5 yıl
Binbaşı

Önce master yi'nin Q sunu düzeltsinler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
5 yıl
Yüzbaşı

Oyunda, herşey macro olmuşken, düşünülmesi en son konu. Adam 1 tuşla 1000000000000 hamle yapıyor. Tamam kardeşim bilmem kaç lira verip pahalı klavye, mouse alıyorsunuz, olsun o kadar hakkınız yapın... Ama oyunca beceri 0'ra indi... Öte yandan dinamik QWER olayıda cila oluyor. Mouse hareket ettirerek hamle yapıyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 30 Nisan 2019; 19:53:6 >

K
5 yıl
Yüzbaşı

Makro konusun da haklısınız beceri gerektirme den oynanıyor artıl peki o zamam reworklar çok mu başarısız yani makrosuz oynuyan kişi bile çok beceri gerektirmeden oynuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Yüzbaşı

Başka türlü de macrocularla başa çıkamıyorlar, sanırım mecbur kalıyorlar. Daha da trole bağlayabilirler, şuan makul düzeyde diye düşünüyorum.



U
5 yıl
Yarbay

Düzeltildi.



M
5 yıl
Yarbay

bug mug bir şekilde çözülür de oyunun eşleştirmesi başlı başına hata. üst üste 4 win aldın mı o kadar kötü oyuncular geliyor ki takımına seri lose lar almaya başlıyorsun.
Sen karşındaki ile lane'de 0-0 sın , o turnuvalardaki gibi bir oyun sergiliyorsunuz.. ama diğer lane'dekiler rakibi fedlemiş oluyor..
- Adam ölüyor , rakip base atmadan TP atıyor gene ölüyor..
- Hadi lane push layıp yardıma gideyim desen adamın rakibi hiç dürtmediği dürtmenin ne olduğunu bilmediği için gitmenin de anlamı kalmıyor.. ( 4 win almıştım , şuan 4. lose'u aldım, o winler asla 5 olmuyor.)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 4 Mayıs 2019; 2:24:47 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dereceli çok kötü. 2-3 maç kazan üst üste, sonraki 4-5 maç kanser. 1 ileri 2 geri... Çok kolay plat1'e kadar çıkardım gold2 de takıldım bu sezon.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @major24
E
5 yıl
Binbaşı

Herhalde bi 9 win streak yaptım sonrasında ayrık ittiren ryze'ı 4 kişi kovalayıp karşı 4 kişinin inhibi ve nexus kulelerini alışını hiçbir şey yapamadan izledim, kaybettim



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @major24
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.