Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2145
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Radar engellendi hatası.
Z
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

2 hafta önce 2015 model Insignia 1.6 CDTI A/T Cosmo olarak aranıza katıldım. Aracımda aldıktan sonra gözlemlediğim bir sorun var.

Seyir halinde iken "Radar engellendi" ve "Çarpışma önleme hazırlığı devre dışı" şeklinde uyarı alıyorum. Devre dışı olunca da ne hız sabitleme ne de ACC kullanılamıyor. Zaten bu aracı almamdaki en büyük neden de ACC idi ama ne yazık ki satan arkadaş herhangi bir şey söylemedi bu konuda. Buradaki arıza ne olabilir? Daha önce başına gelen var mı? Radar olduğu için bana oldukça pahalıya patlayacak gibi geliyor.

Servise gittim. Yazılım yeniden yüklenecek dediler ve 400 TL karşılığında yeniden yazılım yüklediler. Sorunu çözdüklerini söylediler ama eve gelirken yine aynı hatayı verdi. Radar sürekli devreye girip devreden çıkıyor. Servise durumu ilettim. Tekrar gelin bakalım dediler. Çarşamba tekrar götüreceğim ama sanki bana deneme yanılma yapıyorlar gibi geliyor. Çarşamba günü kesin radar ünitesi değişecek diyecekler.

Daha önce bu sorun ile karşılaşan oldu mu?


Şimdiden teşekkürler.



F
5 yıl
Yüzbaşı

mrb radar mekanik hizalama ve uzerine kalibrasyon yaptirmalisiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Er

Merhaba,

Aynı sorun bende de var, siz bir çözüm bulabildiniz mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.