Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom Gelen Sms Hakkında
F
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle herkese hayırlı Cumalar ve hayırlı Kandiller,

Bu gün TT den tarafıma bir sms geldi,

"........ musteri numarali evde internet hizmetinize ait TC Kimlik Numaranız sistemlerimizde güncel değildir. 02.05.2019 'a kadar TCKN 'nizi Türk Telekom ofislerimizden güncellemenizi rica ederiz. Aksi durumda hizmetiniz ilgili düzenlemeler kapsamında 02.05.2019 itibari ile kısıtlanacak, 01.08.2019 'da ise kullanıma tamamen kapatılacaktır."

Ama ben Millenicom kullanıyorum. Bu mesajı dikkate almalımıyım bilemedim(Neticede altyapı TT). Başına gelen veya bilgisi olan var mıdır?



_
5 yıl
Yarbay

Abonesi değilsiniz ama geçmişte aboneysiydiniz anladığım kadarıyla gidip güncellemenizde fayda var borç vs çıkarabilirler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

Abonesi değilsiniz ama geçmişte aboneysiydiniz anladığım kadarıyla gidip güncellemenizde fayda var borç vs çıkarabilirler
Yaklaşık olarak 10 yıl önce tt den superonline a geçtim, Bu sene sonunda da superonline dan millenicom a geçtim. İşin enteresan tarafı, tc kimlik numaram aynı :)



M
5 yıl
Yarbay

BTK`nin genelgesine gore binlerce insana otomatik geliyor bu mesaj, TT altyapisindaysaniz, telekoma gitmek yerine millenicom`a gidin sorun, sonucta sizin muhattabiniz millenicom. Bize de ayni mesaj geldi, ben interneti uzerime devraldim bahaneyle.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.