Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
606
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada Ürünümü Göndermiyor
F
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,

Hikayeyi çok kısa özetleyeyim arkadaşlar. 18 Şubat Pts, 00:01 sattinde Satıcısı Hepsiburada olan bir adet Xiaomi Mi 8 Lite 1 adet de uyumlu Case 4u cam ekran sipariş ettim. Aynı gün elime ulaşacağını taahhüt ettikleri için de hepsiexpress seçip ekstra para ödedim ama bana 18i değil 19 unda geldi. 18 akşamı çok ikaz ettip ama hiç umursamadılar. Özür ya da telafi için aranmadım bile.

Ürünler geldi. Gelir gelmez ekrana filmi taktım telefon kutusundan cıkan kılıfı da telefona. 1-1,30 saat kullandım ama miui arayuzu hem de cihazın boyutunun cok buyuk olması resmen midemi bulandırdı. Toparladım topladım kutuyu. Aklıma da geldi sim kart taktınız iade alamayız gibi bir şey derler mi diye. Ama sorun bu olmayacak.

22.02.2019 iade kodunu olsuturdum 23.02.2019 günü kargoya verdim. 25.02 de hepsiburadaya giriş yaptı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hb nın taahhüt ettiği elleri ulaştıktan itibaren 2 iş günü içinde cevap verme gibi bir şey olmadı. 3. gününde ben aradım ve bana 4. gününde iadeyi reddettiklerini söylediler.

Ret sebepleri arka kapakta çizik olması diyor. Çok fena şüphelendim. Çünkü kendimden çok eminim. Saniyesi kılıfsız kalmadı. Bu adamlaragittikten sonra orada basına bir şey gelmediğini, bunu bahane etmediklerini nereden bileceğiz. Her neyse el mahkum yollayın gelsin dedik. Gerçi demesek de yazmıslar aras kargo ile adresinize gönderildi diye. Bu yazısma 01 mart tarihinde yani ellerine ulaştığından itibaren 5. gün.

Hadi dedim gelsin bari kullanalım ürünü. Ürün hala yok arkadaslar. Defalarca aradım depolarından cıkarmamıslar bile. En son cok sıkıstırdım aras kargo ile yollandı dediler. Takip numarası istedim. Verdikleri takip numarasında depodan cıkıyor transfer merkezleri arasında gidip geliyor geri depoya dönüyor. Ürün hala yok. 2 gün once aradım hiç bir açıklamaları yok. Her aradıgımda kayıt olusturuyorlar. Sorundan haberi olan yok üründen haberi olan yok.

Yasal bir süresi var mı bunun? Ne bileyim servis 20 iş gününü geçirirse yenisini vermek zorunda. Şimdi burada yasal bir süresi yok mu bunun. 4 gün sonra 1 ay olacak




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Buck Barry


S
5 yıl
Yarbay

Çare THH



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Oraya da yazdım fakat durum böyle degilkrn yazmıştım. Bu kadar uzun süreceğini on göremedim. Sonuçlanma süresi ne kadar acaba?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Buck Barry

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sertosman
S
5 yıl
Yarbay

başvuru yaptığınız hakem heyetinin yoğunluğuna bağlı. 3 ayda da sonuçlanabilir 9 ayda da




Bu mesajda bahsedilenler: @furkanozden
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.