Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rampage SN-RX10 Orthus ve Tt eSports Isurus Pro
K
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Kulağımı tam olarak içine alabilen bir kafa üstü kulaklık bulamadığım için kulak içi kulaklıklarına yöneldim çünkü acıtıyor 2 saat sonra kulaklarım. 2 model buldum, linkleri şöyle;

Rampage SN-RX10 Orthus

Tt eSports Isurus Pro

Bu üründen herhangi birini kullanan var mı? Isurus yaklaşık ₺80 daha pahalı (₺200) ama Amazon'da garip yorumları var. Çok çok kötüden çok iyiye kadar bir sürü karışık yorum var ama 1 yıldız çok yani. Rampage hakkında yorumlar hep olumlu ama çok az alıp deneyen var. Bir video bulabildim, mikrofon kalitesi gerçekten güzel görünüyor. Ama sesi bilemiyorum.

Zaten aranan iki özellik var, kaliteli mikrofon ve oyunlarda adamın nerede olduğunu (yön vs) anlayabilmek. Var mıdır bu ikisinden birini kullanmış olan, hele ki Rampage'i?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 21 Şubat 2019; 18:21:58 >

M
5 yıl
Er

KARDEŞİM BEN ALDIM AZ ÖNCE ÜRÜN ELİME ULAŞTI SES KASMADA ÇOK GÜZEL MİKROFONU İSE İPHONE 7 NİN MİKROFONUNDAN DAHA İYİ DİYEBİLİRİM. KUTU İÇİNDEN PC ADAPTÖRÜ HARİCİ MİK VE KULAKLIK ÇIKIYOR



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.