Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
920
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy M20
J
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar

1 haftalık telefon arayisindaydim m20 yi internet reklamlarında gördüm. Samsung Türkiye sitesine girdim aklımdaki soruları chat yardım bölümünde sormaya başlarken birden 444 77 11 samsung dan aradılar fiyatının 1.799 TL oldugunu size 350 indirim çeki tanimlayacagiz dedi ve 1449 TL olacak dedi kabul ettim ve ön siparişi verdim 24 şubattan sonra kargolanama yapılacağına söyledi. Herşey biranda gerçekleşti inşallah pişman olmam.

350 TL indirimi herkese mi yapıyorlar bilmiyorum. Telefon alacaklara bi baksın incelesin < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
5 yıl
Çavuş

Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum n11 250 TL hediye çeki veriyormus telefon çok başarılı görünüyor YouTube den inceledim en az 8 saat ekran süresi var tek kafama takılan soru ekran dayanıklılığı hakkında bilgi yok...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Gorilla glass değil diye biliyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @honour06
H
5 yıl
Yarbay

Bende gözümü dikmiştim ama tft ekranı görünce direk vazgeçtim, j7 prime dan ağzım yanınca, asla bulaşmam artık tft ekranlara.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.