Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
487
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada Hatalı Gönderi
K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, hepsiburadadan 8 Şubat tarihinde chico marka ana kucağı/oto koltuğu ürününü sipariş verdim. Bugün ise elime weego marka travel sistem bebek arabası geldi. Size sorum bebek arabasını iade edip sipariş verdiğim ürünümü istemeliyim yoksa ücret farkını ödeyip gelene razımı olmalıyım?
Linkleri aşağıya bırakıyorum
https://www.hepsiburada.com/chicco-auto-fix-fast-ana-kucagi--oto-koltugu-0-13-kg--red-wave-p-AILECHI07079220930?magaza=Hepsiburada" data-href="http://Chicco Auto-Fix Fast Ana Kucağı / Oto Koltuğu (0-13 Kg) / Red Wavehttps://www.hepsiburada.com/chicco-auto-fix-fast-ana-kucagi--oto-koltugu-0-13-kg--red-wave-p-AILECHI07079220930?magaza=Hepsiburada">Chico

https://www.hepsiburada.com/weego-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1---kahve-p-HBV000004VXDK?magaza=Hepsiburada" data-href="http://Weego Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 - Kahvehttps://www.hepsiburada.com/weego-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1---kahve-p-HBV000004VXDK?magaza=Hepsiburada">Weego

Konuyu yanlış foruma açtıysam bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

ses etme kullanmaya devam et.



K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yok hocam bebeğim var hak sonuçta başka bi yerden çıkar



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar hepsiburada ile görüştüm firma hatanın kendisinden kaynaklındığından dolayı dilerseniz fark ödemeden o ürünü kullanabilirsiniz dedi yada iade talebi oluşturup 4 gün içerisinde kendi ürününüzü alabilirsiniz dedi. Bende kullanmayı tercih ettim :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.