Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1236
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ALİEXPRESS DOLANDIRICI FİRMALARI İFŞA
G
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar aliexpres üzerinden son zamanlarda çok fazla dolandırılan özellikle telefon , elektronik sıgara , ülkemize girmeyen yasaklı olan ürünlerin ülkemize satışı olan nitelikli dolandırıcıları ve aliexpress buna göz yummasını ve satıcı aleyhıne karar çıkartmasını ve bu firmaları özellikle ifşa edelim ki bir şekilde isimleri googleda arandıklarında bu bildirimi görsünler . dolandırılmış oldugunuz satıcı bilgilerini bizlerle paylaştıgınızda burdaki ifşalara ekleyerek sürekli güncel tutalım

ayrıca dikkat edilmesi gereken asıl husus gönderimi aliexpres standart shiping olan fırmaların kesinlikle feedbacklarıne bakılmalı cunku bu özellik sayesinde sizi bir güzeş dolandırıyorlar ve aliexprees bu satıcıların herzaman lehinde karar verıyor .


UZAK DURULMASI GEREKEN SATICILAR
1) desoon technology co.... limited ( telefon gonderiyor ,koruma süresi uzatmıyor buşekilde para kazanıyor, yroumlarında cok fazla magdur var )
2) Professional healty produck franchise ( saglık ürünleri satıyor ve ürün göndermiyor )
3) doccoler offical store ( sattıgı ürün teknik özelliklerini yazılımla farklı , gosterıyor , özellikle tvbox satıyorlar, para iadesi kanıtlarla cok zor geri alıyorsunuz )



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.