Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bağlantı Sorunu
A
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi günler herkese. Oyunu sürekli aynı kafe de oynuyorum hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Normal rekabetçi oynarken rastgele roundun birinde normal olarak internet bağlantısı kopmuş gibi sağ üstte yazısı çıkıyor "bağlantı sorunu" diye. Maçtan çıkıp anasayfaya gelince sağ üstte yeniden bağlan kısmı ilk deneme de geliyor. Bir kere yeniden bağlan diyorum bağlantı başarısız dedikten sonra o yeniden bağlan bölümü kayboluyor ve geri gelmiyor.

Normal şartlarda başka rekabetçi maça girmez ve bir süre sonra yarım saatlik ban gelir ya onlarda gelmiyor. Direk maç aratıp bir daha girebiliyorum. Ayrıca geçmiş maçlarda falan çıkmıyor hiçbiri, yani iki tane ortasında maçtan attı ikisi de yok ortalıkta. Sürekli de gittiğim bir kafe ve böyle bir sıkıntı yaşamamıştım daha önce. Dosyaları doğrula dedim ama böyle bir şey yaşayan var mıdır ? Neden olduğu hakkında fikri olan var mıdır ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.