Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yardım lütfen! Alınca ss sözü. Honda crv - Hyundai Tucson
N
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım. Tucsonda karar kılmıştım aslında ama crvyi görünce bütün fikirlerim değişti bir üst sınıf gibi. Yanlız belirteyim. Tucsonun elit plus yani en üst donanımını alacaktım. Ayrıca dizel. Crvde orta donanım aynı fiyat. Ama gerek iç mekanı gerek dış tasarımı çok daha güzel gözüktü gözüme. Ha birde çok yol yaptığım için crvnin 10bin kmlik bakım aralığı benim için büyük bir eksi. Tucson donanım olarakda s serisi gibi zengin. Ama crvye binünce bir jipe bindim diyebiliyorsunuz. Tucson biraz daha çakma bir his veriyor. Birde hondayla ilgili çok şikayet okudum. Soru işaretleri oluştu kafamda. Sıfır alacağım bu arada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 30 Ocak 2019; 21:28:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

İki aracıda kullanmadım.

Görüntüsü ve ikinci eli nedeniyle crv yi tercih ederdim.

Şikayet olmayan araç var mı bilmiyorum ;)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimefe -- 30 Ocak 2019; 21:40:46 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

tucson'a hiç binmedim ama crv'ye bindim. bi kere tucson'dan daha hacimli görülüyor. içi filan özellikle makyajlı kasada kalitesi ciddi manada artmış. yalıtımı da artmış. sanırım ben cr-v tercih ederdim..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.