Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
570
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Devralınacak Superonline aboneliği arıyorum
N
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

AKK'nin kalkması ile birlikte tarife seçmekte ciddi sıkıntım var.
Bu hafta yeni eve taşındım. Daha önceden taşınacağım belli olsaydı belki yeni yıl girmeden tarifemi belirler taahhüdümü verirdim, bilmiyorum.
Sitede sadece Superonline altyapısı var. TTnet yok.

Sitelerdeki tarifelere baktığımda fiyatların çok uçuk olduğunu görüyorum.
Bi ara ciddi bir şekilde Millenicom'a mı geçsem dedim ama gerek burada gerekse eksisozluk'te epey memnuniyetsiz yorumlar gördüm. Açıkcası iş temposundan mh ile uğraşacak vaktim olmayacak. Eve gelince ya da ben evde yokken eşimin, annemin sorun yaşamasını istemiyorum nete girmekte ve video vs izlemekte. Bu sebeple millenicomdan vazgeçtim.

Vodafone net in 50Mbitlik paketinin 2 yıl taaahhüdlü aylık ortalama fiyatı yaklaşık 110₺. Bunun yerine 130₺ verip SOL almak daha mantıklı diyorum kendimce ama bu sefer de 110-130 çok yüksek fiyatlar değil mi diye de kendime sormadan geçemiyorum.

Velhasılıkelam; uygun fiyatlı ve taşınma vs. gibi nedenlerle internetinizi kapatmanız gerekiyorsa şu kardeşinize devrederseniz hem sizin için işler daha hızlı hallolur hem de bir forumdaşınızı sevindirmiş olursunuz.
Sevgilerle.

Not:https://www.superonline.net/yardim/musteri-islemleri/abonelik-surecleri/devir-islemi-icin-ne-yapmaliyim



M
5 yıl
Yarbay

Millenicom kullaniyorum Sol altyapili yaklasik 1 hafta oldu sorunum yok.Bende sizin gibi yorumlar yuzunden cekiniyordum eksi burasi her yeri okudum.Yanliz sorun yasayanlarin cogu TT altyapisi sol altyapisinda cok az sikayey oldugunu gordum ve gectim.Suana kadar hic kesinti olmadi demin world of tanks'ten ciktim pingim 37-50 arasi idi.Indirme hizim 10-11 mbit saniye suana kadar prime time dahil dowload yada upload hizimda bir kisitlama goremedim.Speedtest bazen az gosteriyor ama normal sitelerden birsey indirirken hiz dususu gozlemlemedim.Speedtestle iyi anlasamiyor anladigim :)
Youtube 4K videolar su gibi akiyor 100 mbit'te bundan once netspeed vdsl 100 mbit kullaniyordum ama o hic stabil degilmis(zaten surekli internet kesiliyordu)fiber altyapisinda 100'u deneyince anladim :D

Gozlemlerim bu sekilde hocam birde arkadasini getir 1 ay bedava kodu ile 1 ayda bedava kullanirsiniz milleniyi bence hemen elemeyin Sol altyapili yorumlara dikkat etmenizi oneririm TT altyapisinda sorun yasatmayan ISS yok :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Ocak 2019; 23:52:38 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

Genelde sorun yaşayanlar Telekom alt yapısı ile alakalı.



Ama superonline gerçekten bu konuda çok iyi. Fiziki müdahale gerecek bir sorun genelde olmuyor. Olursa da anında müdahale ediyorlar ekip geliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
5 yıl
Yüzbaşı

sol internet devretmek isteyen bi arkadaş vardı.hatta altta konusuda var.69 tl olduğunu söylüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.