Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
390
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Feci FPS Dropları
M
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar Fotoğraflar da Gördüğünüz Gibi Sebebsiz Yere Feci FPS Dropları Yiyorum. RivaTuner İle Test Ettiğimde CPU Kullanımı Bir Anda Düşüyor ve Oyunda "var" Değerleri Yükseliyor. Aynı sorunu farklı bir arkadaşım daha yaşıyor fakat onda ani şekilde drop girip çıkıyor aynı şekilde onda da CPU kullanımı Düşüyor Sizce Sorun nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



O
5 yıl
Binbaşı

CPU kullanımı niye bir anda düşebilir? CPU fazla ısındığı için düşebilir. CPU fazla ısınırsa kendini downclock yapabilir.



M
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam bende de droplar oluyordu hdd ye kuruluydu oyun ssdye taşıdım artık drop yemiyorum
Cpu değil zaten gpu kullanımı düşüyor



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
5 yıl
Teğmen

Dostum işlemcin ekran kartına göre yavaş kalıyor yani darboğaz yiyorsun . Oyun esnasında işlemci tüm gücünü kullanıyor. arka planda bilgisayarın yaptığı herhangi bir islemde bile oyunun donması çok normal işlemcini degistirmelisin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Binbaşı

yalnız tepe ve min değer atmamış arkadaş.. anlık değer atmış görüldüğü üzre sürekli değiştiği için yüksek ve en alçak olarak bir müddet gözlemlemek lazım kesin darboğaz demek için:)




Bu mesajda bahsedilenler: @colt1905
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.