Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMATÖR UĞRAŞ Raspberry TEKNİK BİLGİ YETMEDİ Lvds LCD
O
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Değerli forumdaşlar yaklaşık 6 aydır hobi olarak amatör telsizcilikle uğraşmaktayım. Sabit olarak bir araç telsizi kullanıyorum. Bunu mobil bir istasyona çevirme gayretlerine girince o da olsun bu da olsun derken proje biraz büyüdü ve takıldık. Kısaca projeyi anlatıyorum bir çantamız var içine telsiz smps falan attım. Birde raspberry pc kurmaya çalışıyorum şuan. Takıldığım kısım şu :
raspberry e eski laptop umun ekranını takmak istiyorum. 3 tane pc parçaladım(laptop) ekranlarını çıkardım. Fakat bunları toplayamadım.

Hali hazırda elimde olan teknik parçaları yazıyorum ;

raspberry pi 3 B+
lcd controller board (pcb800099-v.9)
3 adet lcd panel (AT102TN42, CLAA101NC05, LP141WX1-TLE3)

bu parçalar ayrı zamanlarda kullanıldığı için birbirlerine uyumlarını araştırdım. Fakat birtürlü anlamlı bir bilgi oluşturamadım. Hiç değilse bu lvds cablo ile ilgili bilgisi olan var ise paylaşırsa inanılmaz makbule geçer. Harcama yapmaya hazırım projeyi yürüteceğim fakat anlamsız harcama yapmak istemiyorum en tasarruflu nasıl yürürüm bilgilerinizi bekliyorum. ilgiye çok teşekkürler.



M
5 yıl
Binbaşı

Laptop lcd lerine uygun hdmi board alın raspi ye hdmi den bağlayın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.