Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1017
Tıklama
0
Öne Çıkarma
P20 Pro Şarjdayken PUPG Anlık Kasmalar?
D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar. Pupg ayarlarım herşey en düşükte sadece Kare hızı en yüksekte 60fps için. Fakat sorunum şu telefon şarjdayken oyunda anlık fps düşüşleri oluyor. Sadece şarjdaykende değil. Wifi hariç 4.5g den de oynayınca yine anlık fps droplar yasıyorum. P20 pro da bu ilginç geliyor ayrıca performans modu veya game center dan da oyunu açsam aynı. Kullananlar yorum yapabilir mi acaba? Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Yarbay

şu an pie da kullanıyorsan pubg de bir dengesizlik var. bende mate 10 pro pie da aynı şekilde kullanıyorum oynarken. oreoda çok daha iyiydi. optimizasyonda bir dengesizlik söz konusu sanırım



E
5 yıl
Yarbay

ayrıca ilginçdir ki 4.5 dan bağlanınca rezalet oluyor oyun. wifi de berbat hızda bile iyiyken üstelik bu da bu aralar olmaya başladı.



D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aynen öyle Wifide kasma olmuyor ama 4.5 g de oluyor.Ve LTE kapatsamda değişmiyor keşke 3g ye alabilsek öyle denemek lazım. Yabancı forum sitelerinde Geliştirici Ayarları var onları yaptım daha iyi oldu gibi ama bu seferde şarj cabuk gidiyor. P20 pro kullanna herkesde bu durum varmı çözüm bulabilen arkadal varmı acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Yarbay

şarjda oyun oynuyorsun, kasma yapıyor diyorsun enteresan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.