Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
645
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurtdışı alışverişlerinde gümrük sınırının altında alınan ürünler için bir sınır var mı ?
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gümrük vergisi sınırı en son 22 Euro'ya düşürüldü. Ben 22 Euro dan daha düşük ürünler alırsam Amazon dan falan ve mesela 5-6 defa yılın farklı zamanların da belki bir kaç hafta arayla . Aldığım ürünler üst üste toplanınca 22 Euro edince farklı zamanlarda alınmış olsalar dahi gümrük vergisi kesiliyor mu ? Yani bir alım sınırı var mı gümrük sınırı altında ki ürünler için ? Amazon.de den müzik albümleri alıyorum . Hepsini Amazon'un kendisinden almıyorum . Bazıları başka satıcılardan Amerika'dan falan olanlar var . Merak ediyorum çünkü daha önce sınırı geçmediğim halde bana 55 TL gümrük vergisi kesilmişti TL olarak 51 tl eden iki albüm için .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Yarbay

ürüne göre 22€ limit olmayabilir de, artık dvd kitap plak vb ürünlerde ek vergi var. Paket sayısında ise limit yok, farklı zamanlarda birer adet gelmek koşuluyla istediğiniz kadar sipariş edebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.