Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
956
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Sahibinden de yaşadığım ilginç olay
N
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayara güç kaynağı lazım oldu normalde ikinci el hiç huyum değildir ama işte cimrilik tuttu dedim bakayım neler var forumda bişe bulamadım sahibindene girdim. Havale kargo asla alışveriş yapmam bi güvencesi yok çünkü. İstanbul içi elden arıyorum buldum hem de garantili faturalı ürün buldum yani bi sıkıntı çıkmaz diye düşündüm. Satıcıya mesaj attım konuştum. Konuşmalar ektedir. Neyse konuştuktan sonra ertesi gün adamlar anlaştığımız yere tam 55km 2.5saat uzaktayım bu arada yola çıktım yolda aradım adamı. Telefon konuşması şu şekil geçti:
Ben:Merhaba ben dün psu için görüştüğünüz kişiyim yoldayım buluşma yerine geliyorum bilginiz olsun diye aradım.
Satıcı: Pardon anlamadım siz kimsiniz ben hatırlayamadım her gün 15-20 kişiyle görüşüyorum da. Hangi üründen bahsediyosunuz?
Ben: Hani sahibinden üzerinden mesajlaşmıştık high power 500w olan ürün için?
Satıcı: Haa yaa şeyy şimdi ben onu sattım yaa.(Burda ben sinirden delirdim dua etsin karşımda değildi)
Ben: Nasıl yani biz konuştuk anlaştık o ne saçma şeymiş o kadar yol geldim insan bari arar haber verir.
Satıcı: Ya kardeşim sen niye aramadın beni(Hönk ulan mesajlaştık ya) Bana herkes gelcem diyo gelmiyo o yüzden biri havale yolladı ona sattım alışveriş dediğin öyle olur para göndermeden nereden bileyim ben olmaz öyle.
Ben:(Hiç saygımı bozmadım.)İyi günler haklısınız diyip kapattım.

Yani arakdaşlar siz siz olun 2 kuruş için böyle ... ların saçmalıklarını çekmeyin gidin sıfır alın abi. Yani sıkıntı olmasın diye Garantili aynı şehirde elden teslim alıyom ona rağmen olaya bak bide havale kargo garantisiz ürün alsam kim bilir nasıl kazıklayacaklar. Tam 1.5 saatlik yoldan geri döndüm bana en az 5 saate yol parasına mal oldu bide sinir stres üstüne bu arada bu adamın ne yaptığını anlayabilen varsa söylesin ben anlamadım.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 12 Ocak 2019; 11:5:41 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.