Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2325
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Spotify'de İngilizce Gelişimi İçin Podcast Tavsiyesi Olan Varmı ?
D
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar ben sıfır'dan ingilizce öğrenmek için şu sıralar biraz çabalıyorum ama spotify'den dinlediğiniz tavsiye ettiğiniz podcast'ler varmı ?



Ü
5 yıl
Er

Effortless English Podcast with AJ Hoge spotify da ben bunu dinliyorum. Ama ingilizcede sıfırsan podcast dinlemekle başlama bence. Cünkü duyduğun çoğu kelimenin telaffuzunu bilmeyeceksin bu yüzden faydası olsa bile çok geç olur. Hızlı bir şekilde listening ini geliştirmek istiyorsan şunu yap. Browserların translate eklentileri oluyor onların aracılığıyla birşeyler oku (ilgini çeken ne olursa) okurken bilmediğin kelimelere tıkla çevirisine bak ve telafuuzunu dinle. Misal 1000 tane kelimeyi telaffuzuyla bildiğinde podcast dinlemeye başlarsan çok güzel olur. Çünkü birşeyler dinlediğinde hafızandaki kelimeleri muhafaza edip kalıcılık sağlayacaksın ayrıca bilmediğin kelimelerde azaldığı için ayıklaman çok daha rahat olacak. Podcast dinlemeyle reading çalışmalarınla eş zamanlı şekilde yürüt çünkü listening de kelimeleri bilsen de anlamlı bir cümle olarak anlaman için bir yazıyı rahat bir şekilde okumalısın. Bir süre input çalışmalarına devam edersen boş bardağını dolup taşırırsın sonra output olan speaking ve writing ' in de otomatik olarak taşmış olacak. Kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.