Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklık adaptörüm kayboldu, ne yapabilirim?
F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese selamlar, bende ilk versiyon PS kablosuz kulaklığı var. (Temsili fotoğrafı atıyorum.) Bunu başka bir adaptörle eşleştirme şansım var mı? Teşekkürler.https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-ps3-wireless-stereo-headset-7-1-kanal-kablosuz-kulaklik-pm-oyunsonyheadset



T
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam kablosuz alıcılarda şöyle bir sıkıntı var.

Ürün aynı mekanda 2-3 kişide de olabilir manasında ya tek bir usb alıcı ile fazla cihaz bağlamanızı sağlıyorlar ya da her usb alıcı tek bir kablosuz verici ile eşleşip şifreleniyor..

aynı seri ve model alıcı bulabilirseniz bir deneyin ama maalesef çok zor görünüyor..

Bir dönem logitech şu kablosuz usb alıcıları çok küçük ve kayboluyor diye millete kolaylık olsun diye bir program çıkarmıştı mağazadan yeni alıcı alıp bu programla eşleştirip kullanabiliyordunuz ama program basit gibi gözükse de bir türlü programda bağlamak istediğiniz kablosuz aleti bağlayamıyordunuz. Benim logitech f710 gamepad in öyle kaybolmuştu programla da tanıtmayı beceremedim öyle kenarda duruyordu ki geçenlerde masayı değiştirip yenisi için yer açarken buldum =)

sony de ise bu imkan yok diye biliyorum millet bangır bangır bağırıyor bilmem kaç liraya aldığınız ps gold kulaklıkların usbsine sahip çıkın kaybolursa cihaz çöp diye. Yenisinde bu sorun varsa eskisinde kesin vardır.

geçmiş olsun.



F
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

sağolun, daha saçma sapan bir şey oldu, zamanında hyperx cloud 2 almıştım ve bunu unuttum. babamda kaldı ve birkaç kere kullandım, kulaklık tertemiz durumda, onu kullanacağım, teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.