Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1504
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[YARDIM] Mouse tıklama ve pencere sorun
J
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilgisayarımda çok enteresan bir sorun var, umarım açıklayabilirim durumu.

Kimi zamanlarda bilgisayarı kullanırken fare aniden o anda hangi penceredeysem sadece o pencerede çalışıyor (tıklama anlamında). Örnek olarak arkada explorer, chrome, discord ve oyun penceresi var. O an eğer Discorddaysam mouse sadece Discord'da kullanılabiliyor. Ancak bu esnada fareyi istediğim gibi hareket ettirebiliyorum, ancak o pencerelerdeki butonlara tıklayamıyorum.

O pencerelere tıklamaya çalıştığım esnada sanki önde görünmez bir pencere varmışçasına bişeye tıklıyor ve asıl tıklamak istediğim pencere pasif duruma (ancak o pencereyi alt+tab ile seçtiğimde klavye yardımı ile butonlar arasında gezebiliyorum) düşüyor. Birden çok fareyi, birden çok girişte denedim. Farklı versiyon windows yükleyip (5 kere format attım pcye farklı versiyonlar ve eski backupa dönmek dahil) test ettim, virüs taraması sfc scannow kullandım. Ancak değişen hiç birşey olmadı.

Umarım bu konuda bilgili bir arkadaş vardır ve bu sorunu çözeriz.

NOT: Video'da aktif pencere diğer ekranda (OBS) ve sürekli tıklayabiliyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrazrael -- 16 Kasım 2018; 19:21:43 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.