Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YAMAHA PRO 400 incelemem
Y
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Önemli edit 1 : Arkadaşlar kulaklık daha 3 , 5 kere kulagıma takmama ragmen maalesef taç kısmında bir çatlak oluşmuş dolayısi ile kulaklık kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün degil . Fotografıda ekledim . Aslında dikkat etmesem anlamayacaktım fakat bugun es kaza amazonda kullanıcı yorumlarını okuyunca bende inceleyip fark ettim .


Önemli edit 2 : Arkadaşlar kulakligı aldıgim yere kulakligi gonderdim . Yenileyip göndermişler bakalım problem yeniden olusacakmı .

Önemli edit 3 : Yenilenen kulaklığı epeydir kullaniyorum herhangi bir olumsuzluk olmadı Allaha şükür.

< Resime gitmek için tıklayın >



Arkadaşlar halihazırda sony mdr xd200 kulakliklarım var . Baslikta yazdigim yamaha pro 400 kulaklıklarda sanırım uygun bir fiyat sözkonusu ne dersiniz sizce bu kulaklıklar nasildır ? Sony den sonra bana cağ atlatırmı?

Diye bir giriş yapmışım ; sonucunda bu kulaklığı satın aldım . Evet hem kalite hem işçilik hemde ses kalitesi olarak çag atlattı bu kulaklık bana . Özellikle baslar eski kulakligima göre çok basarılı ayrıca kulaklığı takınca dıs dünya ile iletisimi eski sony e göre çok daha fazla kesiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kutusu kutu icinde kutu şeklinde dış kabın içinde kalan beyaz kap kaliteli bir kağıt kartondan yapılmış . Bu kutuyu acınca icerisinde bir kaç dilde yazılmıs bir kullanma klavuzu çıkıyor ve tabiki Türkçe yok . Yine kutunun icinde kulaklıkları ve kablolarını bulunduran bir çantası var . Çanta yeterince sert yapılmış iş görür .

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Kulaklığın 2 adet kablosu var kablolardan biri 1.2 mt boyunda ve üzerinde kumanda bulunmakta . Samsung galaxy tab s ile kullandığım zaman kumanda üzerinde sadece play / pause işlevini çalıştırabildim . Ses açma kapama işlevi sanirim sadece i phone lerde çalışacaktır . Diğer kablo 3 mt uzunluğunda bir kablo ancak biraz daha uzun olsa benim icin daha iyi olacaktı buna cevirici aparatı baglayarak ampli ile kullandım .

< Resime gitmek için tıklayın >

Hem kutu hem icerik hemde kulaklığın kendisi ciddi kaliteli görülüyor ve hissettiriyor . Ayrıca sağlam bir yapıda olduğu hissediliyor . İnşallah kulaklık pedleri kısa sürede çatlama vs yapmaz . Sony i pek kullanmama ragmen kısa sürede ped ler aşınmıştı . Kulaklığın kablosu sökülüp takılabilir bir yapıda ve kulakligın sol tarafına baglaniyor kablo . Kablo saglam görülsede ne olur ne olmaz kablonun başına bir is gelirse yeni bir kablo alarak yola devam edebilirsiniz ki bence sabit kablolu kulaklıklara göre iyi bir özellik . Ayrıca kulaklık kafayı sıkıca sarıyor kolay kolay kafadan kayma yapmaz . Çok uzun süre kullanılırsa rahatsızlık verebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hem tabletle hemde aplifikatör hemde cd çaların kulaklık çıkışı ile yaptığım testlerde ses şiddeti olarak bir sıkıntı yok yani ciddi kulak sağır edebilir :D hani bazı kulaklıklarda ses pek açılamazya bunda açılıyor . Ozelliklede ampli kullanımında dikkat etmek lazim .

< Resime gitmek için tıklayın >

Yaklaşık 2 gündür kullanımım sonucunda kulaklıgın bas tarafında olduğunu söyleyebilirim . Vokaller son derece net çıkıyor ve stereo etkisi çok basarılı diyebilirim tabi bu gözlemlerim daha önce kullandığım bir iki kulak ustu ve kulak ici kulaklıga göre gözlemlerim . Fakat şıkır şıkır tiz isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaktırlar . Belki kullanıldıkça bir miktar daha açılabilirler ama ne kadar ?


Sonuç olarak herşeyin fiyatının bu kadar yüksek oldugu bir durumda bu kulaklığın fiyatının yurtdısı fiyatından daha ucuz olduğunu göz önüne alırsak sanırım fiyatının karşılığını verdiğini söyleyebilirim .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 25 Mart 2019; 19:43:16 >

Y
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Editlendi



Y
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bir edit daha



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.