Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
723
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech M215 bluetooth bağlantı sorunu!!!
Y
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam millet! Bilgisayarımda uzun zamandır Logitech K260 klavye ile birlikte M210 mouse kullanıyordum. Ancak mouse sağ tuşu basmamaya başladı. Bugün bit pazarında harmanlanmış mouselar arasından bir tane Logitech M215 mouse buldum 10 liraya aldım. Yalnız farenin usb bluetooth aygıtı yok. Klavye ve M210 fare için bilgisayarımda takılı bulunan bluetooth aygıtının M215'i tanıması için yapabileceğim bir şey var mıdır? Biraz araştırdım ama Logitech unifying reciever diye bir bluetooth aygıtı çıkartmış bu tür sıkıntıları çözmek için. Yalnız o zıkkım da 75 lira sanırım. O aygıt olmadan bu fareyi tanıtmamın bir yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen :(



Y
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Eeeveeettt.. Yine yıllar sonra kendi yarasını kendi saran üye olarak sorununa çözümü kendi bulup buradan başkalarına da yardım aktaran şahıs olan ben... araştırmalarım karıştırmalarım ile sorunumu çözdüm. :) Logitech Connection Utility diye bir yazılım var. Onu indiriyoruz. Mouse'un alt düğmesini aç kapa yapıyoruz ve tatatataaaa... olay tamamdır. :D 10 TL ile 150 TL'lik mouse sahibiyim artıkın :D Bu arada Connection Utility yazılımının desteklediği ürünler listesinde M215 yoktu. O yüzden denemeden buraya yazmıştım sorumu. Sonra baktım çare yok... İndirdim bigayret, denedim ve oldu. Yalnız bluetooth adaptörüm Logitech marka ancak Unifying cihaz değil. Logitech marka olmasa da bu bağlantı olur muydu bilmiyorum. Herkese iyi günler!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.