Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1933
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Atatürk'ü şeytan, Anıtkabir'i masraf olarak nitelendirmek
W
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Mide bulandıran moktan bir facebook sayfasının paylaşımı
https://www.facebook.com/131976427012616/posts/917652405111677/


Ne desem boş. Sinirimden yazdım yazdım sildim. Konuşursam harbiden ağır konuşacağım.



S
6 yıl
Yüzbaşı

ekşiden kopyalayıp durmayın be öff


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Güzel boş yapıyorsun. Bir sitedeki içerik başka bir sitede olamaz diye bir kaide mi var? "Ha ben bunu görmüştüm" der geçersin. Migros'ta Nutella satılıyor diye git mahalle marketine de çemkir tam olsun.

Te allaam.




Bu mesajda bahsedilenler: @SATANIST
G
6 yıl
Binbaşı

Internetim daha iyi olsun diye karımı sattım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
6 yıl
Binbaşı

Facebook kocaman bir bok çukuru



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
6 yıl
Yarbay

insanların karşıt görüşlü insanlara karşı hoşgörüsü kalmamış beyinleri var ama sadece hammallıgını yapıyorlar atatürkü sevmiyor olabilirsin ama seven milyonlarca türk vatandaşı vardır ülkenin geçmişte kurtuluşunda özgürlüğünde kuruluşunda öncülük etmiş bir insan onun anısını fuzüli para diye adlandırmak şaçma olmuş eminimki sırf birbirlerine bok atan sag-sol muhabbetinden başka birşey değil sagcısı solcuya solcusu sagcıya atıp tutan insanlar oldukça bu millet böyle saçmalıkları daha çok görür biri baş örtüsüne laf atar öbürü atatürke sallar birisi camiye mescide laf atar digeri mini etege bilmemneye takar durur saçma sapan işler iki taraftada yobaz kendini bilmez çok insan var yanlış anlasılmasın her sag görüşlü yada her sol görüşlü insan böyle demiyorum ama kendini bilmez çok canlı var toplumumuzda saygı duymayı bilmiyorlar sürekli bir ayrıştırma gruplaşma ötekileştirme peşinde olmamalı insanlarımız o ona çomar der o ona çapulcu der bilmemne biriside çıkıp noluyor biz nabıyoruz demez geçmişte farklı dinden ırkdan görüşten birsürü insanımız birlikte bu topraklarda yaşamış ama şuan çogu kişi hoşgörü nedir saygı nedir hiç bilmiyor allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim herkez birbirine pislik atma peşinde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.