Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netspeed Pubg ping sorunu ve internet gitmesi
M
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,

Netspeed geçeli 3 gün oldu hemen hemen ve 3 günde toplam 15 kere felan internet kendi kendine gidip geliyor.

Hızım 12mbps bir önceki iss türknet kullanırkende hızım 12mbps idi ve hiçbir şekilde internetim gidip gelmiyordu hatta 25 gündür kesintisiz internet kullandıgım bile oldu.

Aynı hızı netspeed'te verior fakat internetim gidip geliyor sürekli facebook'tan yazıyorum böle böle diye sanırım standart bir cevap şuan test ettiğimizde bir sorun yok...

Pubg oynayim dedim bugün önce girmeden ping testi yaptım sitelerden ortalama 60 - 80 arası bir değerdeyim. türknettede böyleydi zaten değişen bişi olmamış fakat birde ne göreyim oyuna girince olanlar oldu oyunda öyle bir lag varki öyle bir gecikme varki kapılar acılmıyor yerden silahlar alınmıyor o kadar lag varki öldüğümü bile 10 saniye sonra görüyorum. aynı zamanda pubg oynarken Discord'ta da ping değerlerime bakıyorum bu bağlantı kısmında yeşil bir yazı var baglantı durumu iyi oldugun belirten sol altta o bile kırmızı yanıyor sürekli.

Hat değerlerim;
Gelen Giden
DSL Hızı(Kb/s): 12287 799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):13420 1175
SNR Sınırı (dB): 8.2 19.4
Hat Zayıflaması(dB): 30.5 16.6
Güç (dB): 18.9 12.4

Paketim:16 mbps Modem Airtes5650TT
Bir önceki iss Türknet idi ve değerlerim yine aynıydı ve hiçbir sorun yaşamıyordum. Sırf ucuz diye netspeed geçtim fakat şimdiden pişman oldum gibi.

Şimdi birileri çıkıp diyecek işte hat değerlerin kötü tamam kötü diğer iss 'de nedne hiç gitmiyordu internetim bunu anlayamadım.

Ayrıca İnstegram gibi sitelerede bazen giriş yapamıyorum çok saçma bir şekilde. DNSLER otomatik manuel hepsini denedim.

Kötünün'de kötüsünemi geçiş yaptım hata mı ettim ?



M
6 yıl
Yarbay

Pubg mobe de avrupa serverinda sorun yok ancak bilgisayarda sanirim 90ms li ping aliniyor. Ama bu genel bi sorun sanirimssdece netspeede ozel degil. Kopmasi hakkinda bir fikrim yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.